- -
UPV
 

XV Premis Consell Social UPV

La Càtedra Juan Arizo Serrulla, Sistelbanda, SRG Global i la Fundació Novaterra, guardonats al costat de 6 docents i 12 alumnes excel·lents

[ 29/02/2016 ]
XV Premis Consell Social UPV

La Universitat Politècnica de València (UPV) ha lliurat els XV Premis del Consell Social UPV, guardons que tenen per objecte donar visibilitat al talent i l'excel·lència educativa d'estudiants, docents, investigadors i treballadors de la institució acadèmica, al mateix temps que reconeixen la implicació d'empreses i institucions en l'entorn universitari.


12 talents distingits entre 4000 titulats


Així, entre els aproximadament 4000 titulats que genera anualment la UPV, un total de 12 alumnes, un per cada escola o facultat, han rebut premis a Millor Estudiant, distincions patrocinades per la Fundació Caixa d'Enginyers.


Al seu torn, sis professors han arreplegat el Premi a l'Excel·lència Docent, guardó impulsat fa set anys per la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport.


La Fundació Novaterra, vencedora en la nova categoria de responsabilitat social


Entre les novetats, cal destacar la creació del premi en la categoria de responsabilitat social, que ha recaigut en la Fundació Novaterra, organització que promou la formació i inserció social de persones desfavorides, especialment, d'aquelles en situació o risc de marginació i exclusió.


Premis per cooperació al desenvolupament de les relacions entre UPV i societat en R+D, millora del coneixement i pràctiques en empresa i ocupació


A més, el Consell Social de la UPV ha distingit a Sistelbanda, la Càtedra Juan Arizo Serrulla i SRG Global per la seua cooperació en el desenvolupament de les relacions entre la institució acadèmica i la societat en les àrees de R+D, millora del coneixement i pràctiques en empresa i ocupació.


D'altra banda, Franquify (start up de comparació de franquícies) i Arch2O (plataforma virtual online i aplicació mòbil dirigida a professionals i empreses de l'arquitectura, el disseny i la construcció) han obtingut, respectivament, el primer (1000 euros) i el segon (500 euros) Premie Càtedra Cultura Directiva i Empresarial, que enguany compleix la seua segona edició i reconeix l'originalitat, l'oportunitat de negoci i la viabilitat dels projectes desenvolupats per alumnes UPV.


El Màster Universitari en Millora Genètica Vegetal, el millor de la UPV


La llista de reconeixements s'ha completat amb el Premi al Millor Màster Universitari de la UPV, que ha recaigut en el Màster Universitari en Millora Genètica Vegetal; el Premi a la Innovació en la Gestió, obtingut per l'Institut Idees pel seu Pla d'Emprendimiento Global Staruniversitat Politècnica de València; i el Premi a la Recerca, que ha reconegut a l'Institut Universitari CMT Motors Tèrmics.


Francisco Mora: "La UPV és una institució capaç de liderar els canvis"


Francisco Mora, rector de la UPV, ha destacat durant l'acte de lliurament dels premis el potencial de la institució "per a liderar els canvis i dur a terme una reorientació meditada i escalonada cap a les capacitats necessàries del matí".


Per la seua banda, Mónica Bragado, presidenta del Consell Social de la UPV, ha incidit que "universitat i empresa han de parlar el mateix idioma", al mateix temps que ha instat a l'administració pública a afavorir el creixement empresarial perquè, en l'actualitat, "no hi ha suficient teixit per a absorbir als nostres egressats".


Més informació
    Notícia UPV

Notícies destacades


Referent en la universitat espanyola Referent en la universitat espanyola
El programa Generació Espontánia de la UPV celebra el seu primer congres al campus de Vera
Dos premis Nobel a la UPV Dos premis Nobel a la UPV
Roger Kornberg y Ben Feringa han visitat el campus de Vera
Rànquing 'El Mundo' Rànquing 'El Mundo'
La UPV, millor universitat d'Espanya per a estudiar Biotecnologia, Belles Arts, i Ciència i Tecnologia dels Aliments
Technovation Girls CV Technovation Girls CV
La UPV ha acollit la final de la competició, en la qual xiquetes i joves d'entre 8 i 18 anys desenvolupen les seues pròpies aplicacions
Matriculem-nos en valencià Matriculem-nos en valencià
La UPV promou la campanya que incideix en l'objectiu de triar el valencià com a llengua de la docència
Normativa de Progrés i Permanència Normativa de Progrés i Permanència
La UPV aprova flexibilitzar les condicions de progrés del seu alumnat. Només serà necessari aprovar 12 crèdits en el primer any d'universitat

EMAS upv