- -
UPV
 

XV Premis Consell Social UPV

La Càtedra Juan Arizo Serrulla, Sistelbanda, SRG Global i la Fundació Novaterra, guardonats al costat de 6 docents i 12 alumnes excel·lents

[ 29/02/2016 ]
XV Premis Consell Social UPV

La Universitat Politècnica de València (UPV) ha lliurat els XV Premis del Consell Social UPV, guardons que tenen per objecte donar visibilitat al talent i l'excel·lència educativa d'estudiants, docents, investigadors i treballadors de la institució acadèmica, al mateix temps que reconeixen la implicació d'empreses i institucions en l'entorn universitari.


12 talents distingits entre 4000 titulats


Així, entre els aproximadament 4000 titulats que genera anualment la UPV, un total de 12 alumnes, un per cada escola o facultat, han rebut premis a Millor Estudiant, distincions patrocinades per la Fundació Caixa d'Enginyers.


Al seu torn, sis professors han arreplegat el Premi a l'Excel·lència Docent, guardó impulsat fa set anys per la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport.


La Fundació Novaterra, vencedora en la nova categoria de responsabilitat social


Entre les novetats, cal destacar la creació del premi en la categoria de responsabilitat social, que ha recaigut en la Fundació Novaterra, organització que promou la formació i inserció social de persones desfavorides, especialment, d'aquelles en situació o risc de marginació i exclusió.


Premis per cooperació al desenvolupament de les relacions entre UPV i societat en R+D, millora del coneixement i pràctiques en empresa i ocupació


A més, el Consell Social de la UPV ha distingit a Sistelbanda, la Càtedra Juan Arizo Serrulla i SRG Global per la seua cooperació en el desenvolupament de les relacions entre la institució acadèmica i la societat en les àrees de R+D, millora del coneixement i pràctiques en empresa i ocupació.


D'altra banda, Franquify (start up de comparació de franquícies) i Arch2O (plataforma virtual online i aplicació mòbil dirigida a professionals i empreses de l'arquitectura, el disseny i la construcció) han obtingut, respectivament, el primer (1000 euros) i el segon (500 euros) Premie Càtedra Cultura Directiva i Empresarial, que enguany compleix la seua segona edició i reconeix l'originalitat, l'oportunitat de negoci i la viabilitat dels projectes desenvolupats per alumnes UPV.


El Màster Universitari en Millora Genètica Vegetal, el millor de la UPV


La llista de reconeixements s'ha completat amb el Premi al Millor Màster Universitari de la UPV, que ha recaigut en el Màster Universitari en Millora Genètica Vegetal; el Premi a la Innovació en la Gestió, obtingut per l'Institut Idees pel seu Pla d'Emprendimiento Global Staruniversitat Politècnica de València; i el Premi a la Recerca, que ha reconegut a l'Institut Universitari CMT Motors Tèrmics.


Francisco Mora: "La UPV és una institució capaç de liderar els canvis"


Francisco Mora, rector de la UPV, ha destacat durant l'acte de lliurament dels premis el potencial de la institució "per a liderar els canvis i dur a terme una reorientació meditada i escalonada cap a les capacitats necessàries del matí".


Per la seua banda, Mónica Bragado, presidenta del Consell Social de la UPV, ha incidit que "universitat i empresa han de parlar el mateix idioma", al mateix temps que ha instat a l'administració pública a afavorir el creixement empresarial perquè, en l'actualitat, "no hi ha suficient teixit per a absorbir als nostres egressats".


Més informació
    Notícia UPV

Notícies destacades


Azalea conquista Europa Azalea conquista Europa
La barraca sostenible de la UPV corona el Solar Decathlon amb el primer premi en Arquitectura
Premi Joves Investigadors Informàtics SCIE Premi Joves Investigadors Informàtics SCIE
Patricia Pons: "S'està perdent talent per estereotips que han de trencar-se"
Segons el THE Europe Teaching Rankings 2019 Segons el THE Europe Teaching Rankings 2019
La Universitat Politècnica de València se situa, per primera vegada, entre les 75 millors d'Europa
Rànquing Reuters 2019 Rànquing Reuters 2019
La Universitat Politècnica de València, entre les 100 universitats més innovadores d'Europa
Amb l'acceleració del Tesla Roadster Amb l'acceleració del Tesla Roadster
S'ha presentat 'Turian', el nou prototip d'Hyperloop UPV a la recerca de l'èxit en la Pod Competition IV de Los Angeles
Pot una màquina pensar com un humà? Pot una màquina pensar com un humà?
UPV TV estrena temporada de 'Science Quiz', amb quatre nous capítols sobre intel·ligència artificial

EMAS upv