- -
UPV
 

Rànquing THE

Rànquing THE

La UPV puja tres llocs (77è) i se situa per tercer any consecutiu entre les 100 millors universitats menors de 50 anys del món

[ 02/05/2014 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) es troba, per tercer any consecutiu, entre les 100 millors universitats joves del món, segons el prestigiós rànquing THE 100 Under 50, que elabora anualment la revista britànica Times Higher Education (THE) per a classificar les institucions educatives d'àmbit superior més destacades de menys de 50 anys.


La UPV, a més, continua la tendència ascendent en els indicadors de major prestigi del món universitari, i millora tres llocs pel que fa a la posició de l'any passat. Així, ara mateix se situa en el 77é lloc, mentre que el 2013 ocupava el 80è.


La millor politècnica d'Espanya


Entre les espanyoles, la UPV és la primera politècnica, i la sisena de les set que han aconseguit posicionar-se en aquesta classificació. També figuren en el rànquing la Universitat Pompeu Fabra, que ocupa el lloc 13è; la Universitat Autònoma de Barcelona (23è); la Universitat Autònoma de Madrid (58è); la Universitat Rovira i Virgili (66è); la Universitat de Vigo (76è), i la Universitat Politècnica de Catalunya (95è).


Per a l'elaboració d'aquest rànquing, Times Higher Education analitza un total de 13 indicadors englobats en cinc categories: la qualitat de la docència, la internacionalització, la innovació i transferència, la qualitat de la recerca i la repercussió de la producció científica de cada universitat (citacions).


Un resultat global de 33,9 punts


En total, la UPV ha obtingut un global de 33,9 punts: 26,8 en l'indicador sobre docència; 28,2 en el de projecció internacional; 39,8 en transferència i innovació; 16,9 en recerca i 59 en l'impacte (citacions) dels treballs científics publicats.


El rànquing està liderat per la Pohang University of Science and Technology de Corea del Sud, mentre que, per països, els que major nombre d'universitats tenen entre les 100 millors són el Regne Unit i Austràlia, amb 14 cadascun.


La UPV, única tecnològica espanyola present en tots els rànquings de prestigi internacional


Els resultats obtinguts en aquesta tercera edició del rànquing THE 100 Under 50 reforcen el lideratge de la UPV, única universitat tecnològica espanyola que apareix sense excepció en tots els principals rànquings internacionals (Xangai, QS, THE) independentment dels criteris que es valoren en cada cas i de la metodologia emprada.


Més informació
Notícia en UPV TVComparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


LocKeep, innovació contra la COVID-19 LocKeep, innovació contra la COVID-19
Estudiants de la UPV dissenyen un dispositiu que aïlla qualsevol habitació en minuts
11è rector de la UPV 11è rector de la UPV
Pepe Capilla, amb el 52,11% del vot ponderat, es proclama guanyador de les eleccions en segona volta
De mans del rei Felip VI De mans del rei Felip VI
José Capmany rep el Premi Nacional d'Investigació 2020 en l'àrea d'Enginyeries
"Visca Berlanga" "Visca Berlanga"
Professorat i personal llicenciat UPV han participat en el disseny i posada en escena de l'exposició dedicada al director de cinema
RuralLife4Good RuralLife4Good
Estudiants de la UPV creen un programa per a subvencionar habitatge per a joves en entorns rurals a canvi de col·laborar en el seu desenvolupament
Cooperació al desenvolupament amb segell UPV Cooperació al desenvolupament amb segell UPV
Una alumna de la UPV dissenya i construeix un parc infantil en Heranjal (L'Índia)

EMAS upv