- -
UPV
 

El portal de l'altra formació

El portal de l'altra formació

La UPV llança un nou portal temàtic on els usuaris poden consultar tot allò relacionat amb la seua formació contínua i permanent, i realitzar nombrosos tràmits.Cursos d'idiomes, tallers de desenvolupament personal, jornades professionals, aules d'emprenedors, seminaris d'especialització, títols propis... la UPV ofereix més de 1.800 propostes de formació no reglada perquè cada persona es configure el currículum d'acord amb els seus interessos. Un catàleg variat i de qualitat que permet a l'estudiant especialitzar-se en una àrea concreta o adquirir un conjunt de destreses.


Per a ajudar l'alumnat, el professorat i el personal responsable d'unitat, la UPV ha creat un nou portal on els usuaris (siguen membres o no de la comunitat universitària) poden consultar de manera personalitzada tot allò relacionat amb la seua formació contínua i permanent, i realitzar nombrosos tràmits.


I, així, els alumnes poden formalitzar les inscripcions, accedir als certificats i les notes, repassar l'historial, conèixer el detall de cada curs (professorat, calendari, aula...) i tramitar els pagaments. De la mateixa forma, els professors poden donar d'alta un curs, revisar la llista de persones matriculades, emplenar actes, examinar els convenis i accedir a la secretaria virtual, entre d'altres.


Gràcies a aquest nou portal, el personal de l'administració i serveis pot mantenir-se informat de l'estat de les inscripcions (preinscripció, matrícula, renúncia...), sol·licitar ajudes i llicències, conèixer el crèdit disponible de formació en horari de treball i realitzar suggeriments.


També des d'aquesta plataforma, les persones responsables d'unitat poden gestionar la formació dels treballadors del seu servei, visualitzar el conjunt d'una manera senzilla i sol·licitar noves accions formatives.


En definitiva, es tracta d'una reorganització de continguts, amb més serveis i amb un disseny net, intuïtiu i directe. El resultat és un conjunt funcional i integrat, que permet als usuaris operar de manera més ràpida, còmoda i accessible.


Aquest portal és un projecte conjunt de diferents àrees i serveis de la UPV: la Unitat de Formació del Personal d'Administració i Serveis, el Centre de Formació Permanent, el Servei de Promoció i Normalització Lingüística, el Centre de Llengües i l'Institut de Ciències de l'Educació.


Accedeix al portal de formació contínua i permanent des de la intranet de la UPV si pertanys a la comunitat universitària i, si ets usuari del Centre de Formació Permanent (CFP), visita la web.


Més informació
Notícia en UPV TV

Vídeo de presentació del nou portalComparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


La UPV prepara una estratègia per a electrificar les barques de l'Albufera La UPV prepara una estratègia per a electrificar les barques de l'Albufera
El parc natural de l'Albufera compta amb prop de mil barques censades, de pesca i passeig turístic, que treballen una mitjana de 300 dies a l'any
GO_INNOLAND, una alternativa contra l'abandó de terres i la despoblació rural GO_INNOLAND, una alternativa contra l'abandó de terres i la despoblació rural
Un equip de la UPV impulsa un projecte d'innovació social per a la recuperació de parcel·les sota la fórmula cooperativa
El millor equip espanyol de la història El millor equip espanyol de la història
L'FSUPV Team prossegueix el seu ascens imparable: segon en Spielberg i Hockenheim, i vencedor a Montmeló
IMAS IMAS
Investigadors de la UPV, el CSIC i la UV participen en un projecte per a desenvolupar un nou escàner PET de diagnòstic clínic
Cátedra UPV-ISTOBAL Cátedra UPV-ISTOBAL
7 estudiants de la UPV brillen amb llum pròpia en les Innovation Event Sèries de la multinacional espanyola
Alumnado tutor Alumnado tutor
¿Necesitas ayuda? El alumnado tutor te acompaña, todos los días, durante tu primer curso en la universidad

EMAS upv