El pròxim 30 de setembre la Universitat Politècnica de València realitza la Jornada d'Alimentació Sostenible i Saludable, dins del projecte Objectiu Campus Sostenible: experimentar la sostenibilitat alimentària a la UPV.
Organitzada pel CERAI i la Càtedra Terra Ciutadana, l'objectiu de la jornada és avançar cap al canvi de model d'alimentació als campus, intercanviar bones pràctiques amb altres universitats, aconseguir la implicació de l'estudiantat, contribuir al compliment dels ODS, com també la mobilització social.
Amb aquesta finalitat, parlaran ponents de diferents universitats espanyoles, organitzacions de la societat civil que realitzen projectes de gestió alimentària en universitats, i per part de la UPV: el personal vinculat a la gestió alimentària, alumnat actiu en la millora de la sostenibilitat i empreses de restauració que donen servei a les cafeteries del campus.
Si vols formar part del canvi, inscriu-te a la jornada, que es realitza el dijous 30 de setembre, a la sala d'actes de l’ETSEAMN, en horari de 10.00 a 17.30 h.
Des del CERAI han desenvolupat un projecte participatiu, amb diferents activitats als tres campus de la Universitat Politècnica de València. Professorat, alumnat, PAS, persones gestores i prenedores de decisions, empreses de restauració i personal de cuina; totes les persones que conviuen a la Universitat hi estan convidades i hi ha diferents maneres de participar-hi.
En aquest enllaç pots descobrir com pots unir-te a Objectiu Campus Sostenible.
Notícies destacades