- -
UPV
 

Resultats de les PAU

Consulta, a partir de les 14 hores del divendres 18, les notes de la convocatòria de juny de les proves d'accés a la universitat

[ 17/06/2021 ]

Tots els estudiants que han realitzat les proves d'accés a la universitat (PAU) en la convocatòria de juny de 2021 podran consultar des del divendres 18 d'aquest mateix mes, a partir de les 14 hores, els resultats obtinguts.

Per a això, bastarà que accedisquen al portal habilitat per la Generalitat Valenciana, i introduïsquen el seu usuari i clau. A partir de l'endemà, dissabte 19 de juny, els alumnes i les alumnes podran imprimir, des d'aqueix mateix portal, la targeta amb els seus resultats.

Revisions

Poden sol·licitar-se des de les 8 hores del dilluns 21 de juny fins a les 14 hores del dimecres 23 del mateix mes, a través del portal de l'alumne de les PAU. Els resultats definitius es donaran a conèixer en el portal a les 15 hores del dimecres 30 de juny. Des d'aqueix moment, l'estudiant podrà obtenir una nova targeta.

Preinscripció per a graus i dobles graus

Una vegada conegut el resultat de les PAU, l'estudiant pot calcular amb el simulador la seua qualificació final i comparar-la amb les notes d'admissió del curs passat, així com procedir a realitzar la preinscripció (a partir de les 12 hores del dilluns 21 de juny) en qualsevol dels 45 graus i dobles graus oferits per la Universitat Politècnica de València (UPV).

Per als dubtes: PoliConsulta, PoliCita i Pau

Per a resoldre qualsevol dubte respecte a tot això, la institució que dirigeix José E. Capilla posa a la disposició de les persones interessades PoliConsulta, PoliCita (si es desitja ser atès presencialment), i a Pau, el seu agent conversacional (chatbot), operatiu les 24 hores del dia, tant en valencià com en castellà (es troba en la pàgina principal de la web de la UPV, a baix, a la dreta).

Notícies destacades


Fundación Mainel Fundación Mainel
Luis Simó, graduat en Belles Arts per la UPV, guanya el Premi Nacional de Pintura
100% de plazas cubiertas 100% de plazas cubiertas
La UPV cubre en preinscripción las 4.910 plazas de grado y doble grado ofertadas para el curso 2021-2022
Heroïnes de l'enginyeria Heroïnes de l'enginyeria
Natalia Falagán, premi Top 50 Women in Engineering: "En la UPV vaig aprendre la importància de la innovació"
Diana Morant, Alumni UPV, ministra de Ciència i Innovació Diana Morant, Alumni UPV, ministra de Ciència i Innovació
L'enginyera de Telecomunicació ha mantingut una intensa col·laboració amb la UPV i amb el campus de la seua ciutat, en la seua etapa com a alcaldessa de Gandia
El Màster en Edificació de la ETSEE, el millor d'Espanya El Màster en Edificació de la ETSEE, el millor d'Espanya
La UPV imparteix 6 títols inclosos en el top nacional del Rànquing de Màsters de "El Mundo" per al pròxim curs
Hyperloop UPV presenta IGNIS, el prototip que accelera sense tocar el raïl Hyperloop UPV presenta IGNIS, el prototip que accelera sense tocar el raïl
València acollirà, del 19 al 25 de juliol, la primera edició de la European Hyperloop Week

EMAS upv