- -
UPV
 

Notes de tall

Coneix les del curs passat i orienta't sobre les titulacions amb més demanda. Què fer si la teua nota és inferior a la del grau que vols estudiar?

[ 11/06/2021 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) posa a la disposició de qualsevol persona interessada, i especialment de les i els alumnes que tenen pensat iniciar alguna titulació el pròxim curs, les notes de tall de l'anterior.

Com és ben conegut, les notes de tall són les qualificacions dels estudiants que han sigut admesos en últim lloc en cada titulació. No estan, per tant, ni fixades per la Universitat, ni tenen a veure amb la dificultat de cada carrera.

Així doncs, el fet que la nota d'accés d'una titulació siga més o menys alta només indica l'atractiu de la carrera per a la majoria dels estudiants, ja que es fixa en funció del nombre de places oferides i la quantitat de persones que sol·liciten aqueix any matricular-se en aquest títol.

Les notes de tall del contingent general es calculen sobre un total de 14 punts. Són orientatives i no vinculants respecte al curs següent. Únicament serveixen perquè els potencials estudiants coneguen quines titulacions tenen més demanda i la nota orientativa aproximada dels títols en els quals poden estar més interessats.

I si un estudiant vol accedir a una titulació la nota de tall de la qual és superior a la que posseeix?

En realitat, les notes de tall serveixen només de referència, perquè canvien d'un any a un altre. Per tant, és recomanable que l'alumne trie com a primera opció sempre la titulació que realment preferisca, amb independència que la seua nota d'accés siga inferior a la nota de tall del curs anterior.

Notícies destacades


Fundación Mainel Fundación Mainel
Luis Simó, graduat en Belles Arts per la UPV, guanya el Premi Nacional de Pintura
100% de plazas cubiertas 100% de plazas cubiertas
La UPV cubre en preinscripción las 4.910 plazas de grado y doble grado ofertadas para el curso 2021-2022
Heroïnes de l'enginyeria Heroïnes de l'enginyeria
Natalia Falagán, premi Top 50 Women in Engineering: "En la UPV vaig aprendre la importància de la innovació"
Diana Morant, Alumni UPV, ministra de Ciència i Innovació Diana Morant, Alumni UPV, ministra de Ciència i Innovació
L'enginyera de Telecomunicació ha mantingut una intensa col·laboració amb la UPV i amb el campus de la seua ciutat, en la seua etapa com a alcaldessa de Gandia
El Màster en Edificació de la ETSEE, el millor d'Espanya El Màster en Edificació de la ETSEE, el millor d'Espanya
La UPV imparteix 6 títols inclosos en el top nacional del Rànquing de Màsters de "El Mundo" per al pròxim curs
Hyperloop UPV presenta IGNIS, el prototip que accelera sense tocar el raïl Hyperloop UPV presenta IGNIS, el prototip que accelera sense tocar el raïl
València acollirà, del 19 al 25 de juliol, la primera edició de la European Hyperloop Week

EMAS upv