- -
UPV
 

Nou conveni marc

La UPV, sota el guiatge de València Capital Mundial del Disseny 2022 a nivell cultural, científic i educatiu

[ 14/10/2020 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) i l'Associació València Capital del Disseny, entitat promotora i organitzadora de València Capital Mundial del Disseny 2022, van signar ahir un acord marc de col·laboració cultural, científica i educativa, i d'assistència mútua, fins al 31 de desembre del 2022.

El conveni, signat pel rector de la UPV, Francisco Mora, i la presidenta de l'Associació, Marisa Gallén, obri la porta a la realització conjunta d'activitats; la utilització recíproca d'instal·lacions; la col·laboració de totes dues entitats en els camps de la investigació i les noves tecnologies, i l'establiment de convenis per a la realització de pràctiques formatives sense relació laboral i de prestació de serveis d'interès mutu.

Desenvolupat posteriorment per convenis singularitzats

L'acord serà desenvolupat posteriorment per convenis singularitzats que establiran, entre altres, el pla de treball, les persones responsables d’aquest per ambdues entitats, el pressupost total i els mitjans materials i humans requerits.

Cal recordar que València va ser designada oficialment Capital Mundial del Disseny 2022 el mes de febrer passat per la World Design Organization (WDO).

Més informació

Notícies destacades


Reconstrucción de Notre Dame de París Reconstrucción de Notre Dame de París
Sergio Ortín gana el Premio Internacional de Proyectos sobre Patrimonio Cultural AR&PA 2020 con su proyecto de restauración de la catedral
XX Jornada de Orientación Académica XX Jornada de Orientación Académica
Dolors Reig, psicóloga social: "Los alumnos están hartos de tanto Zoom y tanta conexión"
Ángela García Codoñer, Premio Alfons Roig 2020 a la Trayectoria Artística Ángela García Codoñer, Premio Alfons Roig 2020 a la Trayectoria Artística
La pintora, docente e investigadora, lleva décadas vinculada a la UPV: "Ayudar a los estudiantes a ver cosas que antes no veían es una maravilla"
Atenea 2020 Atenea 2020
Art, moda i tecnologia sostenible en la tercera edició del Congrés Internacional Atenea
Premi Nacional de Fotografia 2020 Premi Nacional de Fotografia 2020
El Ministeri de Cultura i Esport distingeix la fotògrafa i professora de la UPV, Ana Teresa Ortega Aznar
Víctor Masot, alumno 14 Víctor Masot, alumno 14
Víctor Masot estudia Ingeniería Aeroespacial en la UPV

EMAS upv