- -
UPV
 

VII Premis de Disseny Càtedra Stadler

Les estudiants Cristina Álamo Martín i Marta Gil Pato aconsegueixen el triomf absolut amb el seu projecte 'Andara'

[ 07/09/2020 ]

Marta Gil Pato i Cristina Álamo Martín, estudiants del Grau Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria del Disseny (ETSED) de la Universitat Politècnica de València (UPV), són les guanyadores de la setena edició dels Premis de Disseny Càtedra Stadler, nascuts a fi de potenciar la creativitat dels estudiants i fomentar les relacions entre universitat i empresa.

El seu projecte, batejat com Andara, ha aconseguit el primer premi –i els consegüents 1.000 euros de dotació econòmica– d’un certamen que té com a objectiu la generació de noves idees per al disseny del respatler de cadires de rodes dins de la zona de passatgers de mobilitat reduïda (PMR) en vehicles de llarg recorregut.

El jurat, integrat per Marina Puyuelo Cazorla (directora de la Càtedra i professora titular de l’ETSED), Lola Merino Sanjuán (professora de l’ETSED), José Enrique Alhambra (responsable del grup de Disseny de Concepte d’Stadler Rail València), Raúl Pérez Tapia (responsable de l’àrea de Disseny Industrial d’Stadler Rail València) i Jorge Carrascosa Montaña, (dissenyador del grup de Disseny de Concepte d’Stadler Rail València), ha destacat del projecte guanyador “la qualitat de la integració de la solució en el context i la seua relació amb el conjunt d’elements d’interior, a més del concepte innovador, la calidesa i el desenvolupament detallat”.

WALL, 2n premi

El segon premi del certamen, dotat amb 600 euros, ha correspost al projecte WALL, presentat per María del Carmen Ruiz Belinchón, Lucía Solinís Puertas i Gemma Herrero Valls.

A més, el jurat ha atorgat un accèssit –amb 400 euros de dotació– a la proposta TULNA, un projecte presentat per Carles Morell Moratal i David Quijada Fernández.

Notícies destacades


Visita-la! Visita-la!
El programa de Càtedres d'Empresa UPV estrena la seua nova pàgina web, que inclou normativa, preguntes freqüents, llistat d'existents, etc.
JARTE JARTE
Naix la primera revista d'investigació del Campus d'Alcoi UPV. El número inicial, ja disponible
Nou conveni marc Nou conveni marc
La UPV, de la mà de València Capital Mundial del Disseny 2022 a nivell cultural, científic i educatiu
La UPV, referència internacional en el disseny dels xips del futur La UPV, referència internacional en el disseny dels xips del futur
José Capmany i Daniel Pérez analitzen en 'Nature' la fotònica programable, clau per al futur de la computació quàntica i el cotxe autònom
Mednight Mednight
Universitats i centres d'investigació de la Regió de Múrcia i la CV organitzen la Nit Mediterrània de les Investigadores
Rànquing Webometrics Rànquing Webometrics
Avel·lí Corma, investigador de l'ITQ (UPV-CSIC), entre els 300 científics més influents del món

EMAS upv