- -
UPV
 

VLC Tech Women

VLC Tech Women

Participa, inscrivint-te prèviament, en la Jornada de Treball en Xarxa (networking) contra el problema de gènere en carreres CTEM (11 de febrer, 18 h)

[ 07/02/2020 ]

GoHub València (c/ Álvaro de Bazán, 10, València) acull el pròxim dimarts, 11 de febrer, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, la jornada VLC Tech Women.

Organitzada per ACM-W UPV i l'Àrea d'Activitats Culturals de la UPV, l'esdeveniment reunirà associacions, institucions, empreses i col·lectius de la província de València per a analitzar la problemàtica de gènere en les carreres CTEM -ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques- (STEM n'és la sigla en anglès).

Xarrada-col·loqui d'Elena Pinilla

La jornada, d'accés lliure amb inscripció prèvia, començarà a les 18 h amb la xarrada-col·loqui d'Elena Pinilla Cienfuegos, investigadora del Centre de Tecnologia Nanofotònica (NTC-UPV) recentment guardonada amb un dels premis Molt Joves Científiques.

Per mitjà de la seua conferència, i del treball en xarxa posterior, es pretén crear llaços entre les entitats participants, visibilitzar les seues accions i, entre altres, idear una estratègia comuna per a trencar la bretxa de gènere digital.

Notícies destacades


Nou sistema per al diagnòstic de COVID-19 Nou sistema per al diagnòstic de COVID-19
El sistema ideat per personal investigador de l'IDM-UPV està ja llest per als assajos en mostres clíniques
Eleccions a rector/a 2021 Eleccions a rector/a 2021
El Consell de Govern de la UPV ha aprovat el calendari electoral
Nous graus i dobles graus Nous graus i dobles graus
S'oferiran 5.035 places en preinscripció, la qual cosa suposa un augment de 385 places respecte al curs anterior (un 8,3% més)
A prueba de ataques de ordenadores cuánticos A prueba de ataques de ordenadores cuánticos
La UPV ayuda a desarrollar protocolos criptográficos que garanticen la máxima seguridad en las comunicaciones
Jose Bonafont, Premi Talent Jove Jose Bonafont, Premi Talent Jove
Màster en Biotecnologia Mèdica, investiga el tractament de malalties genètiques a través de l'edició genòmica
De Venècia a Atenes De Venècia a Atenes
UniRaid UPV Team, que cerca patrocinadors i col·laboradors, repartirà roba, joguets, instruments i material escolar durant la pròxima edició del ral·li

EMAS upv