Títol oficial

60 crèdits

MUCIA

Espanyol

Valencià

Anglés – B1

Espanyol – B2

Presencial

UPV Campus de Vera (València)

Inici del curs 2025-2026 dels màsters de FoodUPV

Un any més, s’ha iniciat un nou curs dels Màsters Universitaris en Ciència i Enginyeria dels Aliments (MUCIA) i Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària (MUGSA), coordinats per l’institut FoodUPV de la Universitat Politècnica de València.

Imatge. Estudiants del MUCIA i MUGSA del curs 2025-2026.

Tots dos màsters han cobert totes les places, rebent prop de 200 sol·licituds de preinscripció, la qual cosa reflecteix el continu interès i confiança en la formació oferida per FoodUPV i la Universitat Politècnica de València, el principal objectiu de la qual és la formació de professionals qualificats en les àrees de R+D i qualitat del sector agroalimentari.

En el primer dia, va haver-hi temps per a tot: des d’explicar el funcionament del màster, fins a escoltar les experiències de cursos anteriors. A més, es dedique temps al fet que els estudiants es conegueren millor a través de dinàmiques que enforteixen l’esperit d’equip, una competència que es fomenta molt al llarg del curs.

Els desitgem un any ple d’aprenentatge i èxits!

+ Info