Un any més, s’ha iniciat un nou curs dels Màsters Universitaris en Ciència i Enginyeria dels Aliments (MUCIA) i Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària (MUGSA), coordinats per l’institut FoodUPV de la Universitat Politècnica de València.

Tots dos màsters han cobert totes les places, rebent prop de 200 sol·licituds de preinscripció, la qual cosa reflecteix el continu interès i confiança en la formació oferida per FoodUPV i la Universitat Politècnica de València, el principal objectiu de la qual és la formació de professionals qualificats en les àrees de R+D i qualitat del sector agroalimentari.
En el primer dia, va haver-hi temps per a tot: des d’explicar el funcionament del màster, fins a escoltar les experiències de cursos anteriors. A més, es dedique temps al fet que els estudiants es conegueren millor a través de dinàmiques que enforteixen l’esperit d’equip, una competència que es fomenta molt al llarg del curs.
Els desitgem un any ple d’aprenentatge i èxits!