- -
UPV
 
Inici UPV :: Estudis :: Estudis de grau :: Qualitat garantida :: Campus d'Excel·lència Internacional

Campus de Excelencia Internacional: VLC/Campus

VLC/Campus, que va obtenir el segell de Campus d'Excel·lència Internacional l'any 2010, és la proposta conjunta de la Universitat de València (UV), la Universitat Politècnica de València (UPV) i el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) per a la creació, a l'àrea metropolitana de València, d'un Campus d'Excel·lència Internacional.


VLC/Campus té com a objectius:
- Convertir VLC/Campus en un pol metropolità de coneixement d'excel·lència internacional, mitjançant l'especialització de la seua producció cientificotecnològica.
- Millorar la qualitat de l'oferta formativa i dels serveis i les instal·lacions, centrant-se en els estudiants.
- Impulsar l'atracció i la retenció del talent.
- Liderar el canvi cap a un nou model socioeconòmic al territori, més intens en coneixement i generador d'ocupació i de productivitat.
- Actuar com a model de referència en aquells valors que permeten la transició a una economia sostenible.


Els tres grans eixos d'especialització de VLC/Campus són: salut, tecnologies de la informació i la comunicació, i sostenibilitat. Aquests tres eixos articulen línies d'actuació en totes les funcions de la Universitat, i al voltant s'organitzen els recursos necessaris per al seu funcionament, mitjançant la creació de plataformes d'innovació, que orienten els programes d'excel·lència tant en docència (especialment en doctorat) com en recerca i transferència del coneixement.
- La Plataforma d'Innovació en Ciència i Tecnologia per a la Salut potencia la interacció entre les diverses disciplines de les ciències de la salut i, també, les ciències bàsiques, les enginyeries i les ciències socials.
- La Plataforma d'Innovació en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions aborda des de la recerca bàsica fins a la supercomputació, la robòtica, la construcció de xarxes de comunicacions i la creació de continguts multimèdia.
- La Plataforma d'Innovació en Ciència i Tecnologia per a la Sostenibilitat considera el potencial formatiu i investigador des de l'àmbit de les energies, el medi ambient i el canvi global, la diversificació productiva, la protecció del paisatge, el desenvolupament local i l'educació ambiental.


UPV
UPV
UPV

EMAS upv