Noves solucions de digitalització per a la salut en el Match UPV-Inetum

Spin UPV summer meeting 2023

El dijous 19 de gener ha tingut lloc a la Ciutat Politècnica de la Innovació el Match UPV amb INETUM per a presentar noves solucions per part dels equips d’investigació de la universitat i respondar a les necessitats d’innovació en tecnologies per a la salut sol·licitades des de l’empresa. Aquest és el segon match-making sobre innovació en digitalització per a la salut entre els representants de la unitat de negoci BU Health de la multinacional IT àgil i la UPV.

INETUM manté des de 2021 un acord de col·laboració amb la UPV per a fomentar les relacions i col·laborar en projectes d’innovació. A la fi del 2022 la companyia va manifestar el seu interès a innovar en salut en Genòmica, IA aplicada a imatge mèdica i laboratoris, Gestió de la cronicitat, telesalud i telemedicina, UCIs intel·ligents i Sistemes de suport a la decisió clínica. Des de la UPV es va celebrar un primer Match UPV en solucions “Health”.

En aquesta jornada organitzada en 2023 l’empresa ha presentat la seua estratègia d’innovació en salut a 11 grups d’investigació de la UPV que posteriorment han exposat la seua idea de projecte basada en resultats d’investigació i innovació per a la digitalització en salut.

Al voltant de 20 experts s’han reunit en una jornada d’intercanvi de propostes de solució per a innovar en salut, en la qual destaquen les intervencions de Salvador Coll, Vicerector d’Innovació i Transferència i Antonio Carmona, Director Territorial Illes Balears, València i Múrcia d’Inetum i Jesús Otero, Director d’Innovació d’Inetum.

Després de la jornada l’empresa avaluarà aquelles solucions presentades i es reunirà amb els equips d’aquelles propostes de major interès amb la finalitat de desenvolupar projectes conjunts d’I+D+i que resolguen la necessitats per a la digitalització en el sector salut.