- -
UPV
 
22/11/19
Notícia
Centres d'Excel·lència Sever Ochoa i Unitats d'Excel·lència María de Maeztu 2019

Publicat anunci de convocatòria 2019 per a la concessió d'acreditacions i ajudes públiques de "Centres d'Excel·lència Sever Ochoa" i de "Unitats d'Excel·lència María de Maeztu"

En el BOE del 20 de novembre s'ha publicat l'anunci de la convocatòria de 2019 per a la concessió d'acreditacions i ajudes públiques de "Centres d'Excel·lència Sever Ochoa" i de "Unitats d'Excel·lència María de Maeztu"

OBJECTIU

L'objectiu és doble. En primer lloc, impulsar la qualitat de la investigació científica espanyola mitjançant el reconeixement dels millors centres i unitats que destaquen per la rellevància i impacte, a nivell internacional, dels resultats d'investigació obtinguts durant el període anterior de referència.

A més del reconeixement dels millors centres i unitats d'investigació del nostre país, la convocatòria finança els plans estratègics o els programes estratègics d'investigació proposats, respectivament, pels centres o les unitats, destinats consolidar les seues capacitats científiques, contribuir al lideratge de la investigació espanyola i actuar com a pols d'atracció de talent a nivell internacional.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

La sol·licitud es presentarà a través de l'aplicació electrònica disponible en la seu electrònica del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats. El director o directora científica emplenarà el formulari electrònic i adjuntarà els fitxers electrònics dels documents exigits. Finalitzat el procés, imprimirà la sol·licitud que genere automàticament l'aplicació telemàtica, recollirà les signatures de tots els/as investigadors/as garants i la presentarà en el registre del Servei de Gestió de la I+D+i, fins a les 14h del dia 16 de desembre de 2019.

La resta de documentació es remetrà al correu d'ayudaspublicas@sgi.upv.es

Més informació


EMAS upv