- -
UPV
 

Campus Praktikum 2024

Campus Praktikum 2024

Coneix de primera mà el campus. Programa dirigit a l'alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius

El campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) acollirà una nova edició del programa Campus Praktikum, del 17 al 20 de juny de 2024. A través d'aquesta iniciativa, es vol oferir a l'alumnat que es troba cursant primer de Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Superior l'oportunitat de conèixer aquest campus universitari, i els graus que en ell s'imparteixen. 

Per aquesta raó, es realitzaran diferents tallers relacionats amb les titulacions oferides i seran impartits per personal docent del campus. A més, durant els dies de desenvolupament del Praktikum, es combinarà la participació en els tallers amb altres activitats, lúdiques i esportives, per a conéixer de primera mà el campus universitari. 

En Praktikum 2024, s'ofereixen 4 programes al campus de Gandia:

1. Sostenibilitat i medi ambient

El Praktikum Sostenibilitat i Medi Ambient s'emmarca en el Grau en Ciències Ambientals. En aquest taller es duran a terme diferents activitats relacionades amb la titulació, com la caracterització de l'aigua o el coneixement del paisatge. 

2. El món audiovisual: tecnologia i comunicació 

Aquest taller s'enquadra en el Grau en Comunicació Audiovisual i el doble grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge + Comunicació Audiovisual. En cada jornada s'abordaran qüestions clau en el sector audiovisual, emprant l'equipament i les instal·lacions disponibles al campus.

3. Interactivitat i telecomunicació 

En el Praktikum Interactivitat i telecomunicació, emmarcat en el Grau en Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge i el Grau en Tecnologies Interactives, es presentaran diferents aspectes de l'àrea de les tecnologies de la informació, com són els sistemes de transmissió de dades, el processament de senyals o els dispositius interactius, entre altres.

4. Nous reptes del turisme 

El taller, adscrit al Grau en Turisme i doble grau en Administració i Direcció d'Empreses + Turisme, abordarà la situació actual del sector turístic i les seues possibilitats amb la implantació de les noves tecnologies. 

Troba tota la informació que necessites de cada programa, en aquest enllaç i recorda que, la inscripció romandrà oberta fins al 15 de maig.

(03/05/2024)



EMAS upv