- -
UPV
 

Quines són les claus de l'èxit?

Quines són les claus de l'èxit?

Nova edició del curs “Els secrets de l'èxit empresarial - Skills Up Gandia”

Responsables d'entitats valencianes amb una reconeguda trajectòria empresarial compartiran la seua experiència en la nova edició del curs “Els secrets de l'èxit empresarial - Skills up Gandia”.

Organitzat per la Càtedra d'Innovació Campus de Gandia -a través del Vicerectorat d'Ocupació i Formació Permanent de la Universitat Politècnica de València (UPV) i IDEES UPV-, aquest curs té com a objectiu fomentar l'emprenedoria entre l'alumnat d'últims cursos de grau o màster i persones recentment graduades.

Per a això, s'han programat deu sessions en les quals s'abordaran l'evolució digital en la investigació de mercats, la integració en l'entorn, la sostenibilitat com a estratègia o la innovació empresarial, entre altres temes. 

La inauguració del curs “Els secrets de l'èxit empresarial - Skills up Gandia” tindrà lloc el dimarts, 7 de febrer, a les 17.30, en el Saló de Graus (edifici G, primera planta) del Campus de Gandia. La sessió inclou un taller sobre narratives multisensorials a càrrec del músic Lucca Bordonaro i una taula redona sobre els reptes de l'educació des del prisma de l'administració pública local. 

“D'aquesta manera comença la formació “Els secrets de l'èxit empresarial - Skills up Gandia”, després dels grans acolliments de les edicions anteriors. Entre els mesos de febrer i març comptarem de nou com a docents a directius d'empreses capdavanteres en el seu sector, que ens ensenyaran les claus del seu èxit”, ha explicat el director de la Càtedra d'Innovació, José Marín-Roig. 

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

(07/02/2023)



EMAS upv