- -
UPV
 

PC_ACTS 2023

PC_ACTS 2023

Tens una proposta cultural relacionada amb l'art, la ciència, la tecnologia o la societat? La UPV t'ofereix ajuda per a portar-la endavant

El Vicerectorat d'Art, Ciència, Tecnologia i Societat de la UPV ha llançat la nova convocatòria de projectes culturals PC_ACTS 2023, dirigida a la totalitat de membres de la comunitat universitària que proposen activitats de producció i difusió relacionades amb l’art, la ciència, la tecnologia o la societat, per al pròxim l’any 2023. 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és incentivar la cultura en els àmbits de la docència, la recerca i la gestió de la Universitat Politècnica de València, en línia amb el que proposa l'Agenda 2030: «una visió integradora i holística que supere la compartimentació del coneixement i treballe de manera transdisciplinària per a aconseguir un objectiu comú: transformar el nostre món». 

Amb aquesta convocatòria, la UPV vol impulsar grups que relacionen l’art, la ciència i la ciutadania, o temàtiques que requerisquen la connexió de solucions estètiques, científiques i socials, formulades com a propostes inclusives i transformadores relacionades amb els ODS (objectius de desenvolupament sostenible i inclusiu) de l'Agenda 2030, i que funcionen com a planter per a assenyalar noves dimensions culturals en les polítiques de desenvolupament sostenible.

La present convocatòria es finança amb un import total de 30.000 euros, i la dotació econòmica màxima per proposta és de 1.500 euros. La realització de la proposta s’ha de dur a terme abans del 15 de novembre del 2023.

El termini de presentació de propostes acaba el 30 de novembre del 2022.

(01/11/2022)



EMAS upv