- -
UPV
 

Fōrum e3 & Safor Connecta

Fōrum e3 & Safor Connecta

Punt de trobada on estudiants, emprenedors i empreses comparteixen idees i projectes

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) celebrarà el Fòrum e3 & Safor Connecta dijous, 5 de maig. Aquest fòrum, organitzat pel Servei Integrat d'Ocupació, IDEES UPV i la Càtedra d'Innovació del campus, es presenta com a “punt de trobada on estudiants, empreses, investigadors i emprenedors puguen compartir idees i projectes”. 

En aquest esdeveniment, al qual està previst que assistisquen 300 persones, es donaran cita tots els agents protagonistes de l'ecosistema de la innovació de l'àrea geogràfica d'influència del campus universitari. “La fira de la innovació aglutinarà empreses, emprenedors, projectes desenvolupats per estudiants i investigadors, institucions públiques i associacions empresarials”.

Instal·lats en estands, el personal responsable de recursos humans o delegat de les companyies participants - Vicky Foods, Citrosol, Futurs, Odec, Chova, Neting, COGITCV, Labora, Securitas Direct, Minuesa Coaching, Camarena Interiors, Healy, A&D Real Time, entre altres – i el Servei Integrat d'Ocupació, IDEES UPV i dels grups d'investigació del campus recolliran el currículum de les persones que s'hi acosten. 

Formació, ocupació i emprenedoria

Durant la jornada tindran lloc diverses activitats relacionades amb la formació, l'ocupació i l'emprenedoria. Entre d’altres, els elevator pitch. Es tracta d’un espai en el qual tots els estudiants que ho desitgen podran explicar a empreses i institucions el seu projecte o parlar d'ells mateixos durant un minut. 

La taula redona "Emprenedoria a la Safor" comptarà amb David Pistoni, CEO de ZELE; Rubén Santos, CEO de Del Poble Pizzeria i Charo García, de la Fundació Espurna. La sessió serà moderada per Salvador Ausina, director executiu de Conectadux.

També s'oferiran les xarrades “Emociona per a no ser un PDF”, a càrrec de l'expert en competències socials Pablo Matesanz i “Networking amb cor: Les eines d'èxit per a l’any 2022”, impartida per l'empresari i formador Cipri Quintas.

Així mateix, es comptarà amb una carpa de fotografia professional on els participants podran fer-se una foto professional per a les seues xarxes o el seu currículum. 

D'altra banda, estudiants del Grau en Tecnologies Interactives presentaran projectes com: un espill intel·ligent, un prototip de gestió de medicaments en hospitals o una aplicació per a la teleassistència hospitalària, i l’empresa emergent A&D Real Time realitzarà una exhibició de realitat virtual.

Recorda, Fòrum e3 & Safor Connecta, dijous, 5 de maig, de 9.00 a 16.30 hores, al Campus de Gandia. 

Més informació.

(04/05/2022)



EMAS upv