- -
UPV
 

Turisme intelˇligent

Turisme intelˇligent

Primera etapa del concurs IDEAS UPV Challenge Campus

La primera fase del concurs IDEAS UPV Challenge Campus se celebrarà el 31 de març, en format presencial, al Campus de Gandia. 
 
I edició dels premis IDEAS UPV Challenge Campus
 
El concurs IDEAS UPV Challenge Campus, organitzat per la Unitat d'Emprenedoria IDEAS UPV de la Universitat Politècnica de València, té com a finalitat reconèixer el talent emprenedor de la comunitat universitària. Així com premiar les millors solucions presentades als reptes englobats en l'àmbit del turisme intel·ligent.
 
Jornada challenge al Campus de Gandia
 
El certamen consta de tres fases: challenge, mentoria i memòria final. La primera jornada, que congregarà les persones inscrites en el concurs el 31 de març, es desenvoluparà de manera presencial en la Sala Triangular del Campus de Gandia. 
 
Aquesta sessió permetrà revisar la composició final dels equips, concretar les idees en les quals treballarà cadascun d'ells i rebre la formació necessària per a plantejar de manera òptima les propostes al repte triat.
 
Premis i premiats
 
Concloses les fases, la comissió de selecció del concurs IDEAS UPV Challenge Campus serà l'encarregada de valorar les propostes presentades i atorgar els dos premis del certamen: un primer premi de 1000 euros i un segon premi de 500 euros. 
 
El nom dels equips guardonats es farà públic a la fi del mes de maig.
 
 
(29/03/2022)



EMAS upv