- -
UPV
 

Rutes de pau i tecnologies per al diāleg

Rutes de pau i tecnologies per al diāleg

Conferència a càrrec de Mehrdad Shabahang, responsable del projecte digital de les Rutes de la Seda de la UNESCO

El responsable de la plataforma digital de les Rutes de la Seda de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO), Mehrdad Shabahang, oferirà una conferència al Campus de Gandia, el dimarts, 2 de novembre.

Rutes de la Seda

La Plataforma en línia Rutes de la Seda es va posar en marxa amb la finalitat d'utilitzar el potencial de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació per a conscienciar sobre el patrimoni cultural comú d'aquestes rutes. Amb aquesta iniciativa, la UNESCO busca animar als seus membres a exercir un paper actiu en la promoció del seu patrimoni i contribuir al diàleg intercultural. 

Conferència impartida per Mehrdad Shabahang

Durant la xarrada, “UNESCO: Rutes de Pau i Tecnologies per al Diàleg”, emmarcada en l'assignatura Gestió Turística del Patrimoni Natural del Grau en Turisme, s'abordarà el paper de les rutes de diàleg per a fomentar la pau, el desenvolupament sostenible i reforçar la confiança entre persones de diferents cultures. 

D'altra banda, també es presentarà el projecte O-City. Liderat pel Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) i emmarcat en el programa Erasmus+ (Aliances per al coneixement), té com a objecte: descobrir, promoure i potenciar el patrimoni cultural, material i immaterial, de les ciutats. 

La conferència, oberta al públic fins a completar l'aforament, s'emetrà també a través del canal de YouTube de la Càtedra d'Innovació.

“UNESCO: Rutes de Pau i Tecnologies per al diàleg”, conferència impartida per Mehrdad Shabahang, responsable del projecte de la plataforma digital de les Rutes de la Seda de la UNESCO, dimarts, 2 de novembre, a les 17.30 hores, a la Sala de Conferències 1 i 4 del Campus de Gandia.

(02/11/2021)



EMAS upv