- -
UPV
 

Cursos de valenciā

Cursos de valenciā

Vols aprendre valencià? O millorar els teus coneixements? Inscriu-te en els cursos que ofereix el Servei de Promoció i Normalització Lingüística

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL) de la Universitat Politècnica de València (UPV) ofereix cursos de valencià per al primer quadrimestre del curs acadèmic 2021-2022. 
 
L'objectiu d'aquests cursos és ajudar-te a millorar el coneixement de la llengua, així com per a començar a aprendre-la. A més, són cursos adequats per a preparar-se per a les proves d'acreditació de les universitats (CIEACOVA). 
 
Novetats en el primer quadrimestre
 
Per al primer quadrimestre s'han organitzat cursos de valencià de tots els nivells (A2, B1, B2, C1 i C2), en la modalitat de cursos per videoconferència i en la de cursos en línia (asíncrons). 
 
També hi ha dos nous cursos en línia dels nivells A2 i B1, que completen l'oferta de cursos en línia (asíncrons) de tots els nivells, i es reprén la docència semipresencial amb un curs de C1 al Campus de Gandia. 
  • Cursos per videoconferència (TEAMS) dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2
  • Cursos en línia (asíncrons) dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2
  • Curs semipresencial al Campus de Gandia del nivell C1 
Els cursos de l’SPNL estan dirigits a estudiants i membres Alumni PLUS i de l’AAA de la UPV, PI i PDI de la UPV i personal assimilat a aquests dos col·lectius (el personal de les empreses vinculades a la CPI i el personal extern dels instituts de la UPV).
 
Preinscripció oberta fins al 15 de setembre, en aquest enllaç
 
(01/09/2021)



EMAS upv