L'alumnat del Màster Universitari en Enginyeria d'Organització i Logística (MUEOL) de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha gaudit del seu propi desafiament a la cuina.
Ha sigut en el marc de l'assignatura de Gestió de Recursos Humans, en la qual han desenvolupat una dinàmica de grup a LA NAVE Centro de Formación (Catarroja).
Gestió de l'estrès, i de la limitació temporal i de recursos
Allí, la jornada va començar amb unes senzilles directrius de seguretat en la cuina. Posteriorment, l'estudiantat es va dividir en grups de 4-5 persones triades a l'atzar i un/una xef els va explicar quatre receptes que havien de cuinar en una hora.
D'aquesta manera, l'alumnat es va enfrontar a problemes com la gestió de l'estrès i la limitació temporal i de recursos. Una vegada cuinats els plats, l'estudiantat els va tastar mentre posava en comú els problemes que s'havia anat trobant.
La millora de la productivitat, la qualitat, la fiabilitat i l'eficiència en sistemes complexos d'oferta de productes i serveis, objectiu final
D'aquesta manera, el MUEOL, que forma part de l'oferta de màsters de la UPV, va contribuir d'una manera original i divertida al seu objectiu de formar professionals per a l'empresa capaces d'analitzar, modelar, dissenyar, implantar i millorar sistemes complexos compostos per persones, materials, diners, informació, màquines, tecnologia i energia, amb la finalitat d'oferir productes i serveis en el menor termini i amb la major productivitat, qualitat, fiabilitat i eficiència possibles.
Notícies destacades