- -
UPV
 

Anem al gra: barretes de cereales i fruita seca

El dijous, 28 de maig, se celebra el Dia Nacional de la Nutrició. I en aquest marc, com des de fa sis anys, la Universitat Politècnica de València ha organitzat el taller “Cuinant amb ciència el futur”. Però aquesta vegada ho fa amb un nou format i un menú audiovisual de diferents receptes, que els més xicotets poden seguir, cuinar i degustar des de les seues cases. Els protagonistes de totes elles són els cereals, tema central del Dia de la Nutrició 2020. En aquest programa, us proposem que aprengueu a cuinar -i a conèixer una miqueta més sobre els cereals- amb una barreta energètica que porta també fruita seca Abans de passar a la recepta, Purificació García, investigadora del grup CUINA de la UPV, ens parla sobre els cereals de dacsa, també de l'aportació energètica de la fruita seca, entre altres coses, i coneixereu també la valoració nutricional d'aquestes barretes. Després d'aqueixa introducció, Lluís Peñafort, xef de València Club Cuina, juntament amb els seus fills Leo i Maia, passen a l'acció, explicant cadascun dels passos perquè els més xicotets de la casa puguen seguir la receptes i crea les seues pròpies barretes energètiques de cereals i fruita seca. Aquests tallers estan organitzats per l'Àrea de Comunicació, el grup CUINA de la UPV i l'Aula d'Infància i Adolescència. Compten a més amb el cofinançament de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri de Ciència i Innovació.


EMAS upv