- -
UPV
 

Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes Campus d'Alcoi, Universitat Politècnica de València

Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes

4 cursos
240 crèdits

Crèdit 19,27€
(2021/2022)
Permet accedir a beques

Nota de tall 8,56
(2022/2023)

90 places
(2022/2023)

Presentació del grau

Aquests estudis formen científicament i tècnicament professionals perquè siguen capaços de dirigir i gestionar tot el procés de vida d'un producte, des de la generació d'idees, passant per la producció, la fabricació i el llançament del producte.

El pla d'estudis conté dos itineraris:
- Escola Politècnica Superior d'Alcoi, que ofereix les intensificacions: Producció i Innovació; Qualitat i Gestió; Disseny del Producte, i Tèxtil i Moda.
- Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny, que ofereix les intensificacions: Disseny Integral de Productes de Consum; Disseny Avançat de Productes Industrials; Productes d'Ús Públic, i Disseny de Nous Productes.

Títol acreditat internacionalment amb el segell EUR-ACE 
Títol acreditat internacionalment amb el segell EUR-ACE

Eixides professionals

Pots treballar en empreses de tots els sectors industrials, als departaments tècnics de disseny, d'investigació, de projectes i de desenvolupament de nous productes.

També pots exercir lliurement la professió i crear empreses de serveis de consultoria o productores, així com optar per treballar per a l'administració pública.

Mobilitat internacional i pràctiques

Les destinacions més sol·licitades són el Politecnico di Milano, a Itàlia, i la Ingenirhjskolen Odense Teknikum, a Dinamarca. A més, s'ofereixen més de 100 vacants en altres universitats d'Europa, els Estats Units, Àsia i Oceania, igualment d'interessants tant per l'idioma com pel prestigi.

Es reconeixen fins a 18 crèdits per la realització de pràctiques professionals retribuïdes en alguna de les més de 500 empreses amb les quals es tenen signats convenis.

Continuació d'estudis

Amb el Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes es pot accedir als següents màsters universitaris impartits per la UPV: Direcció d'Empreses (MBA); Direcció i Gestió de Projectes; Disseny i Fabricació Integrada Assistits per Computador; Enginyeria del Disseny; Enginyeria Mecànica; Enginyeria d'Organització i Logística; Enginyeria de Processament i Caracterització de Materials; i Enginyeria Tèxtil.

I, com en la resta dels casos, es pot sol·licitar l'accés a qualsevol màster universitari de la UPV realitzant les assignatures d'anivellament oportunes.

Pla d'estudis


Crèdits establits per a obtenir la titulació

Formació bàsica Obligatoris Optatius Pràctica externa TFG Total
60,00 120,00 48,00 0,00 12,00 240,00


EMAS upv