- -
UPV
 

Doble grau en Administració i Direcció d'Empreses + Turisme Campus d'Alcoi, Universitat Politècnica de València

L'objectiu d'aquest doble grau és permetre que l'estudiant obtinga dos títols universitaris de grau, el Grau en Turisme (GT) i el Grau en Administració i Direcció d'Empreses (GADE), en cinc anys de treball intensiu, que d'altra manera demanarien una dedicació de vuit anys. El doble grau s'adreça a estudiants amb un rendiment mitjà-alt, que tinguen interès en la gestió empresarial i en el sector turístic. Es cursa en dos centres universitaris: el campus de Gandia i el campus d'Alcoi, amb dos itineraris diferenciats, segons on s'inicien els estudis.

Els estudiants que inicien el doble grau a Alcoi han de cursar el Grau en ADE en tres anys, amb intensificació en anglès i alemany, i, posteriorment, han d'estudiar un any i mig a Gandia per a especialitzar-se en la gestió del turisme. Les dues possibilitats acaben amb pràctiques en empresa obligatòries.

Qui decidisca iniciar el doble grau a Gandia, hi ha de cursar el Grau en Turisme i algunes assignatures d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) els tres primers anys i, posteriorment, s'ha de desplaçar a Alcoi un any i mig per a fer assignatures d'ADE.

En finalitzar el doble grau s'haurà obtingut una formació completa en la gestió i l'organització de les empreses, que permetrà desenvolupar tasques de responsabilitat en l'àmbit global de les organitzacions, a més de conèixer en profunditat el sector turístic, un dels més estables a Espanya.

Vols saber més sobre aquest grau? Crédits ECTS: 360,5


EMAS upv