- -
UPV
 
Inici UPV :: Perfils :: Futur estudiant :: Ho tinc tot en un clic

Premis al millor expedient

La Universitat Politècnica de València té per missió, tal com assenyala el seu pla estratègic, ser "una universitat innovadora al servei de la societat i del seu progrés. Excel·lent en la formació de professionals i en l'investigació". Per a això, s'ha proposat, entre altres objectius, millorar el rendiment acadèmic dels estudiants.


En aquesta línia, la UPV convoca els premis al millor expedient, que suposen un reconeixement per als alumnes guardonats, i un important estímul per a la resta.Premis als Alumnes amb Millor Expedient d'Accés a la Universitat 

Els premis es dirigeixen als estudiants de nou ingrés que es matriculen en estudis oficials de grau, impartits per centres propis de la UPV i que complisquen un d'aquests dos requsits:


  • Alumnes de batxillerat que s'hagen presentat a la convocatòria de juny de les proves d'accés a la universitat (excepte els procedents de les proves d'accés per a majors de 25 anys) i que hagen obtingut una nota definitiva entre 12 i 14.
  • Alumnes dels cicles formatius de grau superior que hagen obtingut una nota final de cicle entre 10 i 12 en la convocatòria de juny.


Més informació 


UPV
UPV
UPV

EMAS upv