- -
UPV
 

Mobilitat de postgrau

7 alumnes de la UPV, becats per la Caixa per a estudiar a Berkeley, el MIT, Chicago, Edimburg, Cranfield, Londres i Delft

[ 09/06/2017 ]

Set alumnes de la Universitat Politècnica de València (UPV) -Ricardo Carlos Abad, Antonio Moya, Carlos Orozco, Ana Vila, Roberto Alegre, Elena Bernabeu i Sergio Tomás- han sigut becats per la Caixa per a estudiar màsters internacionals durant el pròxim curs.

Tots ells han sigut seleccionats per l'entitat bancària com a beneficiaris de les seues beques de màster o doctorat 2017-2018, que tenen com a objectiu apostar pel progrés científic, la recerca, la mobilitat i la qualificació personal dels estudiants.

Beques per a l'Amèrica del Nord, Àsia i el Pacífic

Per aquesta raó, la Caixa ha concedit, d'una banda, fins a 55 beques per a cursar estudis de postgrau en universitats de l'Amèrica del Nord -els Estats Units o el Canadà- i de la zona d'Àsia i el Pacífic -Austràlia, Corea del Sud, l'Índia, el Japó, Singapur i la Xina.

Tres d'aquestes han recaigut en alumnes de la UPV. Així, Ricardo Carlos Abad, enginyer biomèdic per la UPV, podrà estudiar el Màster en Medicina Transnacional a la Universitat de Califòrnia Berkeley; Antonio Moya, titulat en Arquitectura per la UPV, farà el Màster en Urbanisme a l'Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT); i Carlos Orozco, enginyer de camins per la UPV, cursarà el Màster en Administració d'Empreses a la Universitat de Chicago.

Postgrau a Europa

D'altra banda, a través d'una convocatòria diferent, la Caixa ha atorgat 65 beques per a realitzar estudis de postgrau en centres d'ensenyament superior de països de l¿espai europeu d'educació superior (EEES), llevat d'Espanya.

D'aquestes, quatre han recaigut en estudiants de la UPV. Ana Vila, arquitecta per la UPV, cursarà el Màster en Habitatge i Urbanisme a l'Architectural Association School of Architecture de Londres, mentre que Roberto Alegre Usach estudiarà a la Universitat de Cranfield (Regne Unit), el seu Màster en Propulsió Aeroespacial.

D'altra banda, Elena Bernabéu Gómez, titulada en Biotecnologia per la UPV, realitzarà el Màster de Bioinformàtica a la Universitat d'Edimburg (Escòcia); i Sergio Tomás Martínez, que comparteix titulació amb Elena, ha sigut seleccionat per a cursar el Màster en Biotecnologia Industrial de la Universitat Tècnica de Delft (Països Baixos).


Més informació

Notícies destacades


Enginyeria Aeroespacial, la nota d'accés més alta Enginyeria Aeroespacial, la nota d'accés més alta
El 98,1% de les places oferides per la Universitat Politècnica de València per al curs 2017-2018, adjudicades
Modelització del comportament Modelització del comportament
La població amb un alt risc de suïcidi a Espanya es multiplicarà per 8 en un lustre
Generació Espontània en UPV TV Generació Espontània en UPV TV
"No estàs en classe veient com s'encaixa un caragol, baixes al taller i l'ajustes"
Experimenta 2017 Experimenta 2017
L'Escola d'Estiu UPV acosta la ciència als més xicotets
Projecte Cobiophad Projecte Cobiophad
Investigadors de la UPV desenvolupen un nou sistema eficient, ràpid, senzill i econòmic de detecció d'al·lèrgies
Desafiament Aporta 2017 Desafiament Aporta 2017
Els projectes de la UPV Sofcivics i LicitaLio, entre els seleccionats per Red.es
QS Top 50 Under 50 QS Top 50 Under 50
La Universitat Politècnica de València, entre les millors universitats del món amb menys de 50 anys de vida
Entre els més eminents Entre els més eminents
L'Acadèmia de les Ciències celebra el solemne acte de recepció d'Avel·lí Corma com a associatEMAS upv