- -
UPV
 

Mobilitat de postgrau

7 alumnes de la UPV, becats per la Caixa per a estudiar a Berkeley, el MIT, Chicago, Edimburg, Cranfield, Londres i Delft

[ 09/06/2017 ]

Set alumnes de la Universitat Politècnica de València (UPV) -Ricardo Carlos Abad, Antonio Moya, Carlos Orozco, Ana Vila, Roberto Alegre, Elena Bernabeu i Sergio Tomás- han sigut becats per la Caixa per a estudiar màsters internacionals durant el pròxim curs.

Tots ells han sigut seleccionats per l'entitat bancària com a beneficiaris de les seues beques de màster o doctorat 2017-2018, que tenen com a objectiu apostar pel progrés científic, la recerca, la mobilitat i la qualificació personal dels estudiants.

Beques per a l'Amèrica del Nord, Àsia i el Pacífic

Per aquesta raó, la Caixa ha concedit, d'una banda, fins a 55 beques per a cursar estudis de postgrau en universitats de l'Amèrica del Nord -els Estats Units o el Canadà- i de la zona d'Àsia i el Pacífic -Austràlia, Corea del Sud, l'Índia, el Japó, Singapur i la Xina.

Tres d'aquestes han recaigut en alumnes de la UPV. Així, Ricardo Carlos Abad, enginyer biomèdic per la UPV, podrà estudiar el Màster en Medicina Transnacional a la Universitat de Califòrnia Berkeley; Antonio Moya, titulat en Arquitectura per la UPV, farà el Màster en Urbanisme a l'Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT); i Carlos Orozco, enginyer de camins per la UPV, cursarà el Màster en Administració d'Empreses a la Universitat de Chicago.

Postgrau a Europa

D'altra banda, a través d'una convocatòria diferent, la Caixa ha atorgat 65 beques per a realitzar estudis de postgrau en centres d'ensenyament superior de països de l¿espai europeu d'educació superior (EEES), llevat d'Espanya.

D'aquestes, quatre han recaigut en estudiants de la UPV. Ana Vila, arquitecta per la UPV, cursarà el Màster en Habitatge i Urbanisme a l'Architectural Association School of Architecture de Londres, mentre que Roberto Alegre Usach estudiarà a la Universitat de Cranfield (Regne Unit), el seu Màster en Propulsió Aeroespacial.

D'altra banda, Elena Bernabéu Gómez, titulada en Biotecnologia per la UPV, realitzarà el Màster de Bioinformàtica a la Universitat d'Edimburg (Escòcia); i Sergio Tomás Martínez, que comparteix titulació amb Elena, ha sigut seleccionat per a cursar el Màster en Biotecnologia Industrial de la Universitat Tècnica de Delft (Països Baixos).


Més informació

Notícies destacades


Pel seu estudi sobre aïllament acústic Pel seu estudi sobre aïllament acústic
Manuel Jesús Parrilla, doblement titulat per la UPV, guanya el XV Premi Andrés Lara per a Joves Investigadors 2017
Enginyeria de competició Enginyeria de competició
MOTOR-UPV, integrada per alumnes de Generació Espontània, campiona d'Espanya de velocitat en la categoria SSP300
Premis Goya 2018 Premis Goya 2018
Dos dels deu curts d'animació preseleccionats, 'The Neverending Wall' i 'Impromptu', produïts per la UPV
MiFID II MiFID II
La UPV, entre les sis úniques entitats espanyoles habilitades per la CMNV per a acreditar personal financer a partir del pròxim gener
Art total Art total
Cristina De Middel, llicenciada en Belles Arts per la UPV, Premi Nacional de Fotografia 2017
Quatre en ratlla! Quatre en ratlla!
Els professors de la UPV Camilla Mileto i Fernando Vegas, premiats a València, Brussel·les, Ottawa i Nova York
CoverWallet CoverWallet
Foundation Capital, que va apostar per Netflix, inverteix 15,7 milions en una empresa emergent de l'enginyer UPV Iñaki Berenguer
Avions en els quals no se sent el motor Avions en els quals no se sent el motor
Un nou sistema de control acústic distribuït permet crear zones de confort auditiu independentsEMAS upv