- -
UPV
 

Mobilitat de postgrau

7 alumnes de la UPV, becats per la Caixa per a estudiar a Berkeley, el MIT, Chicago, Edimburg, Cranfield, Londres i Delft

[ 09/06/2017 ]

Set alumnes de la Universitat Politècnica de València (UPV) -Ricardo Carlos Abad, Antonio Moya, Carlos Orozco, Ana Vila, Roberto Alegre, Elena Bernabeu i Sergio Tomás- han sigut becats per la Caixa per a estudiar màsters internacionals durant el pròxim curs.

Tots ells han sigut seleccionats per l'entitat bancària com a beneficiaris de les seues beques de màster o doctorat 2017-2018, que tenen com a objectiu apostar pel progrés científic, la recerca, la mobilitat i la qualificació personal dels estudiants.

Beques per a l'Amèrica del Nord, Àsia i el Pacífic

Per aquesta raó, la Caixa ha concedit, d'una banda, fins a 55 beques per a cursar estudis de postgrau en universitats de l'Amèrica del Nord -els Estats Units o el Canadà- i de la zona d'Àsia i el Pacífic -Austràlia, Corea del Sud, l'Índia, el Japó, Singapur i la Xina.

Tres d'aquestes han recaigut en alumnes de la UPV. Així, Ricardo Carlos Abad, enginyer biomèdic per la UPV, podrà estudiar el Màster en Medicina Transnacional a la Universitat de Califòrnia Berkeley; Antonio Moya, titulat en Arquitectura per la UPV, farà el Màster en Urbanisme a l'Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT); i Carlos Orozco, enginyer de camins per la UPV, cursarà el Màster en Administració d'Empreses a la Universitat de Chicago.

Postgrau a Europa

D'altra banda, a través d'una convocatòria diferent, la Caixa ha atorgat 65 beques per a realitzar estudis de postgrau en centres d'ensenyament superior de països de l¿espai europeu d'educació superior (EEES), llevat d'Espanya.

D'aquestes, quatre han recaigut en estudiants de la UPV. Ana Vila, arquitecta per la UPV, cursarà el Màster en Habitatge i Urbanisme a l'Architectural Association School of Architecture de Londres, mentre que Roberto Alegre Usach estudiarà a la Universitat de Cranfield (Regne Unit), el seu Màster en Propulsió Aeroespacial.

D'altra banda, Elena Bernabéu Gómez, titulada en Biotecnologia per la UPV, realitzarà el Màster de Bioinformàtica a la Universitat d'Edimburg (Escòcia); i Sergio Tomás Martínez, que comparteix titulació amb Elena, ha sigut seleccionat per a cursar el Màster en Biotecnologia Industrial de la Universitat Tècnica de Delft (Països Baixos).


Més informació

Notícies destacades


Segon triomf consecutiu Segon triomf consecutiu
La Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses, guanyadora del XXVII Trofeu UPV
Nou equip rectoral Nou equip rectoral
Coneix les 10 persones que acompanyaran Francisco Mora en la seua segona etapa al capdavant de la UPV
Varietat Hydra Varietat Hydra
L'IBMCP, centre mixt UPV-CSIC, descobreix un canvi en el genoma que produeix tomaques sense llavors
Miopatia del pectoral profund Miopatia del pectoral profund
Personal investigador de la UPV desenvolupa un nou sistema que detecta patologies en pollastres abans del procés de manufactura
Generació Espontània en UPV TV Generació Espontània en UPV TV
"Erasmus Student Network permet conèixer altres cultures i ajuda a crear llaços que duren molt de temps"
Caretta caretta Caretta caretta
5 tortugues marines, seguides via satèl·lit amb tecnologia UPV per a contribuir a la conservació de l'espècie
Lideratge internacional Lideratge internacional
L'ITQ, renovat com a Centre d'Excel·lència Severo Ochoa, rebrà un milió d'euros anuals durant els pròxims 4 anys
Sistemes criptogràfics optomecànics Sistemes criptogràfics optomecànics
La UPV, la ULL i l'ICN2 realitzen un estudi per augmentar la seguretat de les comunicacions òptiques a partir de la no-linealitat

EMAS upv