- -
UPV
 

Excel·lència acadèmica

Marina Murillo, alumna del Màster Universitari en Investigació Matemàtica de la Universitat Politècnica de València, obté el millor expedient acadèmic a Espanya de totes les titulacions el 2010.Llicenciada en Matemàtiques per la Universitat de Cadis, Marina Murillo Arcila va acabar els estudis amb uns resultats difícils de millorar: 39 matrícules d'honor i 3 excel·lents, la qual cosa la converteix en l'estudiant amb millor expedient acadèmic d'Espanya de totes les titulacions l'any 2010, amb una nota mitjana de 9,9.


El seu esforç ha tingut recompensa i ha sigut guardonada amb un dels Premis Fi de Carrera i amb el Premi Manuel Caballero a l'excel·lència acadèmica. A més, aquesta antiga alumna de la Universitat de Cadis ha obtingut una de les beques de La Caixa per a fer estudis de postgrau en una universitat espanyola, la qual cosa li ha permès cursar el Màster Universitari en Investigació Matemàtica a la Universitat Politècnica de València.


Nascuda a Cadis fa 24 anys, Marina Murillo resideix actualment a València, on cursa el màster gràcies a la beca de La Caixa, i el pròxim curs acadèmic començarà els estudis de doctorat en Matemàtica Aplicada també a la Universitat Politècnica de València.


Més informació
  • Notícia en UPV TV

Comparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


Referent en la universitat espanyola Referent en la universitat espanyola
El programa Generació Espontánia de la UPV celebra el seu primer congres al campus de Vera
Dos premis Nobel a la UPV Dos premis Nobel a la UPV
Roger Kornberg y Ben Feringa han visitat el campus de Vera
Rànquing 'El Mundo' Rànquing 'El Mundo'
La UPV, millor universitat d'Espanya per a estudiar Biotecnologia, Belles Arts, i Ciència i Tecnologia dels Aliments
Technovation Girls CV Technovation Girls CV
La UPV ha acollit la final de la competició, en la qual xiquetes i joves d'entre 8 i 18 anys desenvolupen les seues pròpies aplicacions
Matriculem-nos en valencià Matriculem-nos en valencià
La UPV promou la campanya que incideix en l'objectiu de triar el valencià com a llengua de la docència
Normativa de Progrés i Permanència Normativa de Progrés i Permanència
La UPV aprova flexibilitzar les condicions de progrés del seu alumnat. Només serà necessari aprovar 12 crèdits en el primer any d'universitat

EMAS upv