- -
UPV
 

Nova temporada d'Ellas hablan de ciencia

En el marc del 11F, l'Àrea de Comunicació de la UPV estrena noves entrevistes amb 11 investigadores de la UPV

[ 08/02/2023 ]

En el marc del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, que se celebra dissabte vinent, 11 de febrer, l'Àrea de Comunicació de la Universitat Politècnica de València estrena aquesta setmana una nova temporada d'Ellas hablan de ciencia, amb 11 noves entrevistes a investigadores de la UPV.

En cadascuna de les entrevistes, les investigadores recorden com van arribar al món de l’R+D+I. Parlen també dels seus referents, de les persones més importants en les seues respectives trajectòries, i rememoren moments inoblidables per a elles. Parlen, a més, dels seus reptes més immediats, per a acabar amb valuosos consells dirigits a totes aquelles persones que vulguen dedicar-se al –segons coincideixen totes– apassionant món de la recerca.

Les protagonistes d'aquesta cinquena temporada d'Ellas hablan de ciencia són: Belén Picó Sirvent (COMAV), Isabel Escriche Roberto (IEAD), María Guillem Sánchez (ITACA), Nuria Martínez Navarrete (Departament de Tecnologia d'Aliments), Patricia Concepción Heydorn (ITQ), Purificación García Segovia (Departament de Tecnologia d'Aliments), Silvia Martínez Llorens (ICTA), Tatiana García Segura (Grup de Gestió del Procés Projecte-Construcció), Teresa Gil Piqueras (centre PEGASO), Yolanda Moreno Trigos (IEAMA) i Ana Fita Fernández (COMAV).

Aquesta nova temporada d'Ellas hablan de ciencia arriba, a més, amb una nova imatge gràfica, dissenyada per Ivan Gallego Fenollar. I la gravació i l’edició ha sigut a càrrec de Rafael Rufete López, Natalia Rubio Gutiérrez, Alejandro Simón Pobes i Raül Valenciano Ferreira.

Igual que des del primer programa, estrenat al novembre del 2020, aquesta nova temporada d'Ellas hablan de ciencia compta amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri de Ciència i Innovació, dins del programa anual de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) integrada en l'Àrea de Comunicació de la UPV.

Notícies destacades


Més títols en l'oferta UPV Més títols en l'oferta UPV
La UPV llança tres nous màsters en l'àmbit de la sostenibilitat, les aeronaus no tripulades, i la matemàtica industrial. A més, recupera els estudis d'Enginyeria Tèxtil
Beques Santander Erasmus Beques Santander Erasmus
Pots optar a una de les 1.875 beques que s'ofereixen. El termini de sol·licitud acaba el 14 de març del 2023
EUCAIM EUCAIM
La UPV lidera la construcció del node central de la infraestructura d'imatges mèdiques de càncer més important d'Europa
Medalla Margarita Salas Medalla Margarita Salas
Alejandra Boni, investigadora d'INGENIO (UPV-CSIC), ha sigut guardonada amb aquest premi
 'El teu grau UPV en TikTok' 'El teu grau UPV en TikTok'
Guanya entrades per als millors festivals musicals publicant un video sobre un grau UPV en TikTok

EMAS upv