- -
UPV
 

Beques Santander Erasmus

Si el proper curs vols participar en el programa Erasmus+ i tens un bon expedient acadèmic, pots optar a una de les 1.875 beques que s'ofereixen. El termini de sol·licitud acaba el 14 de març del 2023

[ 06/02/2023 ]

El Banco Santander, la CRUE Universitats Espanyoles i el Ministeri d'Universitats llancen una nova edició del programa de beques Santander Erasmus.

El programa està dirigit a tot l'estudiantat de les universitats espanyoles. En aquesta edició, s'entregaran un total de 1.875 beques a persones beneficiàries de les ajudes Erasmus+. D'elles, 125 tenen una quantia de 1.000 euros, i van destinades a estudiants que disposen d’una ajuda Erasmus+ de mobilitat d'estudis o de pràctiques a Europa, que tinguen els millors expedients acadèmics, que hagen rebut el curs anterior una beca general (socioeconòmica) del Ministeri, o que tinguen una discapacitat igual o superior al 33%. Les 1.750 beques restants estan dotades amb 500 euros.

Les persones que vulguen optar a una beca Santander Erasmus poden realitzar la inscripció a través de la web de les beques Santander, fins al 14 de març del 2023.

Notícies destacades


Més títols en l'oferta UPV Més títols en l'oferta UPV
La UPV llança tres nous màsters en l'àmbit de la sostenibilitat, les aeronaus no tripulades, i la matemàtica industrial. A més, recupera els estudis d'Enginyeria Tèxtil
EUCAIM EUCAIM
La UPV lidera la construcció del node central de la infraestructura d'imatges mèdiques de càncer més important d'Europa
Medalla Margarita Salas Medalla Margarita Salas
Alejandra Boni, investigadora d'INGENIO (UPV-CSIC), ha sigut guardonada amb aquest premi
 'El teu grau UPV en TikTok' 'El teu grau UPV en TikTok'
Guanya entrades per als millors festivals musicals publicant un video sobre un grau UPV en TikTok
Ellas hablan de ciencia Ellas hablan de ciencia
En el marc del 11F, l'Àrea de Comunicació de la UPV estrena este espai amb 11 investigadores de la UPV

EMAS upv