- -
UPV
 

Azalea UPV competeix a Alemanya. Dia 0

Segueix les aventures de l'equip d'Azalea UPV, l'únic espanyol que ha arribat a la final de Wuppertal

[ 25/06/2022 ]

La gran final de la competició Solar Decathlon Europe 2021-2022 ja està en marxa. Només 15 equips del mig centenar que van començar el repte han arribat a aquesta fase. Azalea UPV és l'únic espanyol en lliça. El 18 de maig, van presentar el seu prototip d'habitatge sostenible al campus de Vera. Dies després, van desmuntar l'edifici; peça a peça, el van carregar en trailers i van prendre rumb a Wuppertal (Alemanya). Des del 10 de juny, estan sobre el terreny reconstruint el seu projecte.

No ha sigut senzill. Ni tan sols el temps ha acompanyat. Dies de molta calor s'han alternat amb jornades de fred i tempestes. Però l'obra progressa adequadament (pots veure ací els punts que va sumant l'equip de la UPV cada dia i la classificació parcial del torneig)

"Escalà és un habitatge pensat per i per als veïns del Cabanyal, amb noves solucions que poden servir per a altres barris i ciutats”, va destacar en la presentació Martín Navarro, membre de l'equip Azalea UPV. Està en joc demostrar que el que funciona per a Tonet a la vora del Mediterrani és vàlid també per a la senyora Frida en la frondosa vall del riu Wupper.

Solar Decathlon Europe 2021-2022, dia a dia

Dia a dia, anirem comptant els progressos d'Azalea UPV a Wuppertal i la seua gran aventura alemanya. No et perdes www.upv.es del 18 al 25 de juny, els canals socials de l'equip (Tiktok, Twitter, Facebook, Instagram i LinkedIn) i els nostres canals en Twitter, Instagram, Telegram i Facebook. Per la victòria!

Notícies destacades


Referent en la universitat espanyola Referent en la universitat espanyola
El programa Generació Espontánia de la UPV celebra el seu primer congres al campus de Vera
Dos premis Nobel a la UPV Dos premis Nobel a la UPV
Roger Kornberg y Ben Feringa han visitat el campus de Vera
Rànquing 'El Mundo' Rànquing 'El Mundo'
La UPV, millor universitat d'Espanya per a estudiar Biotecnologia, Belles Arts, i Ciència i Tecnologia dels Aliments
Technovation Girls CV Technovation Girls CV
La UPV ha acollit la final de la competició, en la qual xiquetes i joves d'entre 8 i 18 anys desenvolupen les seues pròpies aplicacions
Matriculem-nos en valencià Matriculem-nos en valencià
La UPV promou la campanya que incideix en l'objectiu de triar el valencià com a llengua de la docència
Normativa de Progrés i Permanència Normativa de Progrés i Permanència
La UPV aprova flexibilitzar les condicions de progrés del seu alumnat. Només serà necessari aprovar 12 crèdits en el primer any d'universitat

EMAS upv