- -
UPV
 

Impact Award

María Boquera, premiada per la xarxa d'universitats Santander Group "per la seua contribució activa, participadora, integradora i motivadora"

[ 29/11/2019 ]

María Boquera Matarredona, directora de l'Àrea d'Intercanvi Acadèmic de la Universitat Politècnica de València (UPV), ha rebut l'Impact Award de mans l'Assemblea General de la xarxa d'universitats Santander Group (SGroup).

En un esdeveniment celebrat en la University of Kent (Gran Bretanya), Boquera, integrant del Departament de Lingüística Aplicada de la UPV, va ser reconeguda "per la seua contribució activa, participadora, integradora i motivadora als objectius d'aquesta xarxa d'universitats".

Elegida Secretària de la xarxa i membre del seu Comitè Executiu al juny de 2013, Boquera ha ocupat aquest càrrec fins a l'actualitat, durant els 3 mandats bianuals consecutius permesos.

SGroup, promovent la cooperació universitària des del 1989

La xarxa d'universitats SGroup és una organització sense ànim de lucre fundada en 1989, composta per més de 30 institucions d'educació superior de 15 països europeus, i de la qual la UPV forma part des de la seua fundació.

SGroup és una xarxa dinàmica amb més de 25 anys d'experiència en la cooperació universitària dins i fora d'Europa, nascuda per a fomentar l'excel·lència universitària en educació i investigació, i promoure l'adaptació contínua a les necessitats educatives i socials d'una manera creativa i innovadora.

La seua missió es basa en quatre àrees centrals de cooperació: estratègia d'internacionalització, col·laboració acadèmica, mobilitat acadèmica i transferència de coneixement.

Notícies destacades


Aquest curs, 1.855 alumnes Aquest curs, 1.855 alumnes
D'Austràlia, Suïssa, el Canadà, Singapur, el Japó..., la UPV dona la benvinguda al seu estudiantat d'intercanvi per a aquest segon quadrimestre
IV Premi de Ciències Socials Vicent Castell i Llàcer IV Premi de Ciències Socials Vicent Castell i Llàcer
Joaqui García Sentamans, graduada en Enginyeria d'Edificació i Màster en Conservació del Patrimoni Arquitectònic per la UPV, guanyadora
World Ranking List World Ranking List
Formula Student UPV es corona com a millor equip europeu i tercer del món
L'IRP, d'aniversari L'IRP, d'aniversari
20 anys d'excel·lència en la restauració i conservació del patrimoni cultural nacional i internacional
Amb la seua obra 'De 0 a 5.000' Amb la seua obra 'De 0 a 5.000'
Guillermo Ros Lluch, llicenciat en Belles Arts per la UPV, guanya el Premi Senyera d'Arts Visuals 2019, dotat amb 12.000 euros
Fes-te soci/a d'Esports UPV! Fes-te soci/a d'Esports UPV!
Gaudeix les seues instal·lacions, activitats i competicions per 45€ (alumnat) i 65€ (PAS/PDI) de l'1 de gener al 31 de juliol

EMAS upv