- -
UPV
 

Preinscripció als màsters 2018-2019

S'obri, del 28 de maig al 15 de juny, el termini de preinscripció per als quasi 80 màsters universitaris de la UPV, inclosos els dobles i els habilitants

[ 24/05/2018 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) obri dilluns que ve, 28 de maig, el termini d'inscripció per a cursar qualsevol dels quasi 80 màsters universitaris que conformen l'oferta per al curs acadèmic 2018-2019, que inclou els dobles màsters i els màsters habilitants necessaris per a l'exercici de les professions regulades d'enginyeria i arquitectura.

Aquests màsters, que abasten tots els àmbits del coneixement presents a la UPV (Arts i Humanitats; Ciències; Ciències de la Salut; Ciències Socials i Jurídiques; Enginyeria i Arquitectura: Agroalimentària i Forestal, Construcció, Gestió, Industrial i Aeronàutica, i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions), tenen un cost de matrícula subvencionat i regulat per les autoritats estatals i autonòmiques. L'alumnat, a més, pot sol·licitar les beques que atorguen l'estat, la Generalitat Valenciana i la mateixa UPV.

La preinscripció, a través de formulari electrònic

El termini ordinari de preinscripció abasta des del 28 de maig fins al 15 de juny del 2018, i ha de realitzar-se a través del formulari electrònic. El termini extraordinari, per a aquells màsters amb vacants, estarà obert del 4 al 12 de setembre del present any.

Més informació


Notícies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv