- -
UPV
 
13/06/22
Notícia
Convocatòria oberta: Beques Predoctorals en Neurociència 2022

Convocades 5 beques/contractes predoctorals en Neurociència per a joves espanyols que vagen a realitzar la seua tesi doctoral en un programa de doctorat acreditat oficialment a Espanya.

La Fundació Tatiana Pérez de Guzmán el Bueno, en compliment de la seua missió de servei a la societat mitjançant accions de formació de la joventut i promoció de la investigació científica, convoca 5 beques/contractes predoctorals en Neurociència per a joves espanyols que vagen a realitzar la seua tesi doctoral en un programa de doctorat acreditat oficialment a Espanya.

L'objectiu de les beques és la realització d'una tesi doctoral en Neurociència enfocada a la comprensió del sistema nerviós humà i de les malalties que l'afecten.

La duració inicial de les beques és d'un any, prorrogable per períodes iguals, fins a un màxim de quatre anys, en funció del compliment satisfactori del pla de treball.

La dotació de la beca s'ajusta al Reial decret 103/2019 d'1 de març i consistirà en 25.000 euros bruts anuals en les dues primeres anualitats. En la tercera i quarta anualitats, les sumes seran 26.000 i 29.000 euros bruts, respectivament.

La data límit d'enviament de sol·licituds és el 20 de juliol de 2022.

Més informació a través de becas.neurociencia@fundaciontatianapgb.org


EMAS upv