- -
UPV
 
07/06/22
Notícia
Ambaixada de França - Convocatòries científiques per a 2022

L'Ambaixada de França a Espanya anuncia l'obertura de dues convocatòries científiques per a l'any 2022. Estaran obertes fins al 24 de juny de 2022.

L'Ambaixada de França a Espanya ha anunciat l'obertura de dues convocatòries científiques per a l'any 2022. Estaran obertes fins al 24 de juny de 2022.

Convocatòria de beques doctorals i postdoctorals:

  • Aquestes beques serveixen exclusivament per a finançar mobilitats a França, en el marc d'una estada d'investigació per a estudiants de doctorat o postdoctorat, matriculats en un centre d'educació superior o d'investigació espanyol (i no matriculats a França).
  • Tota la informació en la pàgina web de l'Institut Francés d'Espanya: https://www.institutfrancais.es/educacion/convocatoria-de-becas-doctorales/

Convocatòria de projectes científics per a investigadors confirmats:

  • Els projectes han d'inscriure's en el marc d'una col·laboració franc-espanyola. Les subvencions atorgades serveixen per a finançar la publicació d'articles científics, mobilitats, la compra de material d'investigació, l'organització o participació en manifestacions científiques (seminaris, conferències, congressos, jornades d'estudis etc.).
  • Tota la informació en la pàgina web de l'Institut Francés d'Espanya: https://www.institutfrancais.es/ciencias/convocatoria-universitaria-y-cientifica/

Documents necessaris per a realitzar la sol·licitud:

Carta de suport - Investigadors confirmats
Investigadors Confirmats
Beques Doctorals i Postdoctorals


EMAS upv