- -
UPV
 
28/01/22
Notícia
Convocatòria 2021 projectes I+D reptes destinacions turístiques

Convocatòria 2021 per al programa d'ajudes a organismes d'investigació i de difusió de coneixements per a projectes d'I+D per a donar resposta als reptes de les destinacions turístiques.

El Ministeri d'Indústria, Comerio i Turisme va publicar amb data de 10 de gener de 2022l'ordre de bases i la convocatòria corresponent a l'exercici 2021 per al programa d'ajudes a organismes d'investigació i de difusió de coneixements per a projectes d'I+D per a donar resposta als reptes de les destinacions turístiques, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Aquest Ministeri llança un nou programa d'ajudes dirigit a promoure la generació de coneixement científic aplicat al turisme i, especialment, a la cerca de solucions als principals reptes mediambientals, econòmics i tecnològics als quals s'enfronten les destinacions turístiques a Espanya, amb la finalitat de millorar la seua capacitat competitiva i resiliència a llarg termini. La finalitat d'aquestes ajudes és donar resposta als set reptes de les destinacions turístiques, com s'indica en l'article 5 de l'ordre de bases. 

Més informació.


EMAS upv