- -
UPV
 
05/10/21
Notícia
Ampliació Expressions d'Interés Ramón y Cajal de la AEI

Ampliació de les expressions d'interés sobre la incorporació de doctors en el marc de la convocatòria 2020 del Subprograma Ramón y Cajal de l'Agència Estatal d'Investigació. 

El Vicerectorat d'Investigació àmplia la invitació als Departaments i Estructures d'Investigació de la UPV a expressar el seu interés sobre la incorporació de doctors en el marc de la convocatòria 2020 del Subprograma Ramón y Cajal de l'Agència Estatal d'Investigació 

Amb data 1 d'octubre de 2021 es va publicar la resolució definitiva de les persones seleccionades i de reserva d'aquestes ajudes, obrint-se un termini de 15 dies hàbils perquè els Centres d'I+D presenten la relació de persones seleccionades amb les quals hagen acordat la seua incorporació, incloent un acord d'incorporació signat amb cadascuna d'elles.

Després de la publicació dels llistats definitius, algunes de les propostes d'incorporació de doctors incloses en l'oferta de la UPV han quedat vacants. Per això, s'obri un nou termini d'expressions d'interés per a aquells Departaments i Estructures d'Investigació de la UPV interessats a incorporar doctors a través del Programa Ramón y Cajal de la convocatòria 2020.

La convocatòria i els formularis estan disponibles en l'adreça:

http://www.upv.es/entidades/VINV/info/1146333normalc.html

Les sol·licituds s'enviaran al correu ayudasrrhh@sgi.upv.es fins a les 14.00 hores de l'11 d'octubre de 2021.


EMAS upv