- -
UPV
 
04/03/20
Notícia
Obertura Convocatòria Urgent Coronavirus

Obertura Convocatòria Urgent Coronavirus. H2020:Iniciativa de Medicaments Innovadors.

Donem trasllat de la següent informació relativa a una nova convocatòria remesa per la representació espanyola en el Comité de Programa de Salut:

Informem que ja està oberta la convocatòria urgent en el context de l'epidèmia de COVID-19, Convocatòria 21 de IMI.

Identificador Convocatòria: H2020-JTI-IMI2-2020-21-single-stage

Tipus d'acció: Research and Innovation Action (RIA), una sola etapa.

Publicació: 3 de març 2020.

Tancament: 31 de març 2020.

Presupost: 45 M€ de finançament públic. La contribució de EFPIA i membres associats de IMI, se determinarà en funció de les propostes seleccionades.

Topic: Development of therapeutics and diagnostics combatting coronavirus infection.

Scope: Considering that this is a newly-identified virus, the scope of this topic remains broad and must address at least one of the following objectives:

  • development of antivirals as well as other types of therapeutics to address a rapid response to the current COVID-19 outbreak;
  • development of therapeutics to address the current and/or future coronavirus outbreaks;
  • development of diagnostics, ensuring rapid evaluation of candidates based on existing technologies;
  • development of fast and reliable tools that go beyond the state of the art for detection of COVID-19 carriers and symptomatic individuals suspected of COVID-19 infection.

Preventive vaccines are specifically excluded from the scope of the Call.

Tota la información: www.imi.europa.eu/apply-funding/open-calls/imi2-call-21 Els recomanem que lligen detingudament el document de Questions and answers.

IMI realitzarà un seminari web sobre aquesta convocatòria el 4 de març. El registre està ja complet, però l'enregistrament i la presentació es publicarà en la pàgina web (www.imi.europa.eu/news-events/events/imi2-call-21-covid-19-webinar).

  • Si no està registrat i té alguna consulta sobre el topic o el procés de la convocatòria que li agradaria que fora contestada durant el seminari, pot enviar-la a webinars@imi.europa.eu  fins a les 12 h del dia 4. 
  • Si vol que les seues dades de contacte s'incloguen en la llista de participants que es publicarà en la pàgina web, pot enviar un email a l'adreça de correu anterior amb la següent informació:
  1. The statement 'Please include the following details including my e-mail address in the participant list published on the IMI website'.
  2. Your first name, last name, organisation, country, e-mail address, and (in 140 characters max.) what you would bring to the project.

Més informació:

Punts Nacionals de contacte: Carolina Carrasco (carolina.carrasco@cdti.es ) i Juan Riese (jriese@eu-isciii.es).


EMAS upv