- -
UPV
 
31/01/20
Notícia
Convocatòria AVI 2020

S'ha tingut coneixement que les sol·licituds d'enguany es realitzaran íntegrament mitjançant el tràmit electrònic de la GVA, sent per tant necessari modificar el procediment intern de presentació de sol·licituds prèviament informat en el Butlletí FlashI+D núm. 759.

Una vegada oberta l'aplicació de sol·licituds de la AVI a aquesta convocatòria i publicat el Manual de sol·licituds, s'ha tingut coneixement que les sol·licituds d'enguany es realitzaran íntegrament mitjançant el tràmit electrònic de la GVA, sent per tant necessari modificar el procediment intern de presentació de sol·licituds prèviament informat en el Butlletí FlashI+D núm. 759.

Les sol·licituds les presentarà directament online el/la responsable de l'activitat en la Plataforma de Tramitació de la GVA (annex I), Plataforma de GVA (annex VI), amb signatura i registre electrònic.

Per a poder presentar les sol·licituds cal que el/la responsable d'activitat dispose de certificat digital. En cas de no tindre aquest certificat, es pot sol·licitar en l'Àrea de comunicació amb cita prèvia a través de la intranet.

Més informació


EMAS upv