- -
UPV
 
18/12/18
Notícia
Convocatòria Ramón y Cajal 2019

L'Agència Estatal d'Investigació ha publicat extracte de la convocatòria corresponent a l'any 2019, de les ajudes per a contractes Ramón y Cajal.

En el BOE d'11 de desembre l'Agència Estatal d'Investigació ha publicat extracte de la convocatòria corresponent a l'any 2019, de les ajudes per a contractes Ramón y Cajal.

OBJECTIU

Aquestes ajudes van dirigides a promoure la incorporació d'investigadors nacionals i estrangers amb una trajectòria destacada en centres d'I+D mitjançant, d'una banda, la concessió d'ajudes per a la seua contractació laboral i, d'altra banda, la concessió d'ajudes per a la creació de llocs de treball de caràcter permanent per a la seua posterior incorporació en els agents del Sistema Espanyol de Ciència, Tecnologia i Innovació beneficiaris d'aquestes ajudes.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

Les Estructures d'Investigació i els Departaments hauran de presentar les seues sol·licituds en el registre del SGI fins al 7 de gener de 2020 a les 14.00 hores.

El personal investigador candidat presentarà la sol·licitud mitjançant la signatura electrònica, a través del registre electrònic del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, segons l'art. 22, 2 b) de la convocatòria, fins al 14 de gener de 2020 a les 14.00 hores (hora peninsular espanyola). Les sol·licituds dels candidats no es podran presentar en el registre del SGI.

Més informació


EMAS upv