- -
UPV
 
12/09/19
Notícia
Convocatòria 2019 Ajudes Contractes Predoctorals per a Formació de Doctors. Programa Propi UPV - Subprograma 1

El Vicerectorat d'Investigació, Innovació i Transferència fa pública la convocatòria del Programa per a la Formació de Doctors de la UPV, per a l'any 2019 del Subprograma 1 "Contractes predoctorals per a la formació de doctors".

El Vicerrectorado de Investigación, Innovación y Transferencia hace pública la convocatoria del Programa para la Formación de Doctores de la UPV, para el año 2019 del Subprograma 1 "Contratos predoctorales para la formación de doctores".

OBJECTIU 

Possibilitar a les Estructures d'Investigació, mitjançant la dotació de contractes per a la formació predoctoral de personal d'investigació, que complementen les convocatòries externes de formació de personal investigador, adaptant-les a les necessitats pròpies d'aquestes.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

El termini de presentació de sol·licituds comença el 12 de setembre i finalitza el 24 de setembre 2019 a les 14.00 hores (hora peninsular espanyola).

La presentació de la sol·licitud haurà de realitzar-se obligatòriament a través de l'emplenament pel candidat del formulari electrònic de sol·licitud disponible a través de l'aplicació informàtica Xaló que es troba en la intranet d'alumne, bloc Secretària Virtual, opció “Sol·licitud ajudes de Contractes Predoctorals del Programa Propi (Xaló)” o directament en la URL https://aplicat.upv.es/xalo-app/

 

Més informació


EMAS upv