- -
UPV
 
17/01/19
Notícia
Ajudes personal tècnic de suport infraestructures

Publicada la convocatòria corresponent a l'any 2018, de les ajudes per a personal tècnic de suport destinat al maneig d'equips, instal·lacions i la resta d'infraestructures d'I+D+i.

En el BOE del 26 de desembre l'Agència Estatal d'Investigació ha publicat la convocatòria corresponent a l'any 2018, de les ajudes per a personal tècnic de suport destinat al maneig d'equips, instal·lacions i la resta d'infraestructures d'I+D+i.

OBJECTIU

L'objectiu d'estes ajudes és incentivar la contractació laboral de personal tècnic de suport, per un període de tres anys, destinats al maneig d'equips, instal·lacions i la resta d'infraestructures d'I+D+i a fi d'incrementar i millorar les prestacions i rendiment de les infraestructures cientificotecnològiques.


TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

El termini per a l'ompliment i firma per la persona participant del formulari electrònic de sol·licitud serà del 30 de gener al 13 de febrer de 2019, a les 15:00 hores (hora peninsular). El termini per a presentar el dit formulari en el registre del SGI, junt amb el compromís de cofinançament, i el document de proposta de firma de sol·licitud de subvencions, serà igualment fins el 13 de febrer.

Més informació


EMAS upv