- -
UPV
 
10/10/18
Notícia
Ajudes contractes predoctorals associats a projectes

Ajudes 2018 contractes predoctorals per a la formació de doctors.

En el BOE del 9 d'octubre, la Presidència de l'Agència Estatal d'Investigació ha publicat l'anunci de la convocatòria de 2018 d'ajudes per a contractes predoctorals per a la formació de doctors associades a projectes d'investigació.

Les ajudes tenen com a objecte la formació de doctores/as per mitjà del finançament de contractes laborals, davall la modalitat de contracte predoctoral, del personal investigador en formació en centres d'I+D, que realitzen una tesi doctoral associada a un projecte d'investigació finançat per les ajudes per a projectes d'I+D del Subprograma Estatal de Generació de Coneixement en el marc del Programa Estatal de Foment de la Investigació Científica i Tècnica d'Excel·lència o per les ajudes per a projectes d'I+D+I "Retos Investigación"; del Programa Estatal d'Investigació, respectivament, en les seues convocatòries 2017.

El termini de presentació de les sol·licituds serà del 9 d'octubre al 29 d'octubre de 2018 a les 15:00 hores (hora peninsular espanyola) . Es recomana la utilització de la firma electrònica per a la presentació de la sol·licitud.

El termini de presentació en el registre del SGI és fins al 26 d'octubre a les 14:00 hores.

Més informació


EMAS upv