- -
UPV
 
21/12/11
Notícia
Avís per a usuaris de PADRINO v.2

Des de l'ASIC s'aconsella mantindre la versió 1.6 si es desitja utilitzar l'aplicació PADRINO v.2 al seu ordenador, doncs la nova versió de JAVA 1.7. genera problemes en PADRINO v.2.

Des de l'ASIC hem detectat que l'aplicació Padrino v.2 (Programa d'Ajuda a la Docència i enRegistrament Informàtic de NOtes), que actualment està certificada per a la versió JAVA 1.6, no funciona correctament amb la nova versió 1.7 recentment apareguda.

Els problemes trobats en PADRINO v.2 amb la nova versió de JAVA 1.7, fan que aconsellem que si es desitja utilitzar l'aplicació PADRINO v.2 al seu ordinador, mantinga la versió de JAVA 1.6 i no l'actualitze a la versió 1.7 fins que l'ASIC finalitze l'adaptació de PADRINO v.2 a la nova versió de JAVA.

Estem treballant per tindre completats aquests canvis en breu i se li anunciarà quan ja siga possible l'actualització a JAVA 1.7 sense que genere cap problema de compatibilitat a Padrino v.2. És possible que en certs casos es pot haver actualitzat la versió de JAVA en alguns ordinadors de forma transparent o per la pròpia voluntat de l'usuari. El problema es resol desinstal·lant la versió 1.7 i tornant a instal·lar l'anterior versió 1.6.

Els professors que executen Padrino v.2 des d'ordinadors Mac no tindran, de moment, cap problema; ja que en els ordinadors Mac la màquina virtual de JAVA forma part del sistema operatiu, per la qual cosa només s'actualitza quan es produeix una actualització completa del sistema operatiu i en aquests moments no existeix encara aquesta actualització.

Si ja ha realitzat l'actualització i detecta un mal funcionament de PADRINO v.2, però no coneix com desfer l'actualització realitzada, pot dirigir-se al Centre d'Atenció d'Usuaris (CAU) de l¿ASIC, notificant la seva incidència mitjançant l'aplicació Gregal de la seua intranet, o bé cridant al telèfon 77750, o bé acudint a les nostres instal·lacions a l'edifici 4H4 del campus de Vera. Lamentem les molèsties que això li puga ocasionar


EMAS upv