- -
UPV
 

Fōrum d'ocupaciķ. Dijous, 18 d'abril

Fōrum d'ocupaciķ. Dijous, 18 d'abril

Punt de trobada on empreses i estudiants comparteixen projectes

El Fòrum d'Ocupació, concebut com a espai de trobada entre empreses, institucions, estudiants i persones diplomades, se celebrarà el 18 d'abril al campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV).

Aquesta trobada és una aposta per la transferència de talent i permet compartir coneixements entre la institució universitària i el teixit empresarial més pròxim. A més, aquesta fira de les eixides professionals, que acull el campus de Gandia en el seu 30 aniversari, té com a objecte construir ponts entre les aules universitàries i el mercat laboral, connectant a les companyies amb estudiants d'últims cursos que busquen oportunitats de pràctiques o una primera ocupació. 

Empresa, ocupació i formació

Per a la jornada del Fòrum d'Ocupació 2024 s'han programat diverses activitats paral·leles. Entre elles, un laboratori d'entrevistes i l'espai destinat a la revisió del currículum que contribuiran al desenvolupament professional de l'alumnat. D'altra banda, Ángel Alba, fundador d'Innolandia.es i expert en innovació estratègica, serà l'encarregat d'impartir la conferència central de la trobada. Així mateix, les empreses podran promocionar els seus productes i serveis, i establir contacte amb la resta de participants.  

De fet, la finalitat del Fòrum d'Ocupació és doble: d'una banda, permet a l'universitari conèixer els perfils més buscats per les companyies i, d'altra banda, ofereix a les empreses candidats adequats a les seues demandes i la possibilitat d'ampliar la seua xarxa de contactes professionals. 

Apunta en la teua agenda la data, 18 d'abril, Fòrum d'Ocupació al campus de Gandia.

Més informació i inscripció (dirigida a empreses) en aquest enllaç

(12/04/2024)



EMAS upv