- -
UPV
 

Jornada de portes obertes

Jornada de portes obertes

Sessió presencial dirigida a famílies

Ja saps quin grau estudiar? En les Jornades de Portes Obertes del campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) pots informar-te de les titulacions que s'imparteixen, les beques que es convoquen anualment, veure les seues instal·lacions; així com conèixer la vida acadèmica i l'activitat diària del campus. 

Per a això, s'han programat diferents sessions al llarg d'aquests mesos; tant de manera presencial com en línia, perquè el futur alumnat tinga l'oportunitat de tindre una primera presa de contacte amb l'entorn universitari. 

Jornades per a futurs estudiants

Aquestes jornades es dirigeixen especialment a estudiants de Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Superior, així com a les seues famílies. L'objectiu és donar a conèixer els graus, els dobles graus i els PARS (Programes Acadèmics de Recorregut Successiu). També, els serveis, les activitats i les instal·lacions de les quals disposa el campus universitari. En definitiva, es tracta d'una iniciativa dissenyada per a ajudar  l'estudiant en l'elecció del grau universitari a cursar al campus de Gandia. 

Jornada de portes obertes dirigides a famílies

A més, el campus de Gandia ha organitzat una Jornada de Portes Obertes dirigida a famílies. La sessió tindrà lloc el dissabte, 20 d'abril.

Més informació i inscripció, en aquest enllaç.

(01/04/2024)



EMAS upv