- -
UPV
 

Veus femenines

Veus femenines

Una activitat de la Comissió d'Igualtat en col·laboració amb la Fundació CEPAIM

La Comissió d'Igualtat del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV), amb la col·laboració de la Fundació CEPAIM, ha programat diverses activitats per a reivindicar el paper de la dona, la seua contribució en la història i la promoció de la igualtat per a les dones.

“Veus femenines” és el títol de la jornada que tindrà lloc al campus universitari. Oberta al públic, la sessió inclou la projecció d'un vídeo sobre grans dones de la història, la lectura d'un manifest sobre els drets de la dona, així com actuacions musicals i balls típics de Geòrgia. 

Sobre la Fundació CEPAIM

CEPAIM es va constituir el 5 de maig de 1994, com a Consorci d'Entitats per a l'Acció Integral amb Migrants, en un intent d'articular una estructura en xarxa entre organitzacions del tercer sector d'acció social, especialitzades en els processos d'integració de les persones immigrants i refugiades que es van conéixer anys abans en el marc de la Xarxa Europea Puzle. 

En l'actualitat, la Fundació CEPAIM és una organització no governamental sense ànim de lucre amb àmbit estatal i internacional, integrada en la Xarxa Espanyola de Lluita contra la Pobresa i l'Exclusió i en la Plataforma del Tercer Sector d'Acció Social. La seua missió, promoure una societat inclusiva, cohesionada, igualitària i intercultural que facilite l'accés ple als drets de ciutadania de les persones més vulnerables, especialment les migrants. 

Recorda, “Veus femenines”, dijous, 21 de març, de 12.30 a 14.00 hores, a la Sala de Conferències 1-4, del Campus de Gandia.

(15/03/2024)



EMAS upv