- -
UPV
 

8M

8M

“Una mirada feminista des de la direcció de fotografia”

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, la Comissió d'Igualtat del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha organitzat una conferència sobre el treball de les dones en els oficis més masculinitzats.
 
La xarrada “Una mirada feminista des de la direcció de fotografia” comptarà amb la participació de Raquel Fernández Núñez, reconeguda internacionalment com una de les millors directores de fotografia d'Espanya i serà moderada per les professores de Comunicació Audiovisual de la UPV Beatriz Herráiz i Sandra Martorell.
 
Vicepresidenta d’AEC (Associació Espanyola de Directores i Directors de Fotografia), Raquel Fernández Núñez és coneguda pel seu ús únic de la llum i la seua sensibilitat al color, la forma i la textura. Ha desenvolupat la major part de la seua vida professional fora d'Espanya, rodant pel·lícules, documentals, espots publicitaris i peces de videoart. Una àmplia experiència que la converteixen en “una professional flexible i polivalent”. 
 
“Una mirada feminista des de la direcció de fotografia”, xarrada a càrrec de Raquel Fernández Núñez. Dijous, 7 de març, a les 12.30 hores, a la Sala de Conferències 1-4 del Campus de Gandia.
 
(01/03/2024)



EMAS upv