- -
UPV
 

Spanish language

Spanish language

Curs d'espanyol per a estudiants d'intercanvi

Abans d'iniciar-se cada semestre, la Universitat Politècnica de València (UPV) organitza cursos d'espanyol intensiu dirigits a estudiants dels programes d'intercanvi universitari. L'objectiu d'aquesta iniciativa és facilitar al nou alumnat la seua integració en les diferents escoles o facultats de la UPV, on cursarà els seus estudis reglats. 

En aquesta ocasió, 82 estudiants -procedents d'Alemanya (22), Austràlia (1), Àustria (5), la Xina (3), els Estats Units (3), Eslovàquia (1), Finlàndia (2), França (2), Itàlia (1), Lituània (1), Noruega (21), Països Baixos (2), Suècia (15), Suïssa (2) i Ucraïna (1)- han participat en l’Intensive Spanish language course que s'ha impartit entre el 29 de gener i el 7 de febrer al Campus de Gandia de la UPV. Per a Michaela Muszynski, directora de l'Oficina Internacional del campus, “crida l'atenció el gran nombre d'estudiants escandinaus”. 

De 40 hores de duració, aquest curs brinda a l'alumnat d'intercanvi l'oportunitat de practicar l'espanyol d'una forma amena amb la finalitat d'actualitzar o millorar el seu nivell de l'idioma. A més, “s'ajusta als nivells A1, A2, B1 i B2 i als objectius d'aprenentatge del curs”.

Cursos d'espanyol al Campus de Gandia

Els cursos intensius d'espanyol se celebren al Campus de Gandia de la UPV abans de cada semestre del curs acadèmic: a la fi del mes de gener i a la fi del mes d'agost. Una activitat que es va posar en marxa fa 21 anys, i que sempre ha comptat amb molt bon acolliment.

Més informació, Oficina Internacional Campus de Gandia.

(09/02/2024)



EMAS upv