- -
UPV
 

Cursos de valenciā

Cursos de valenciā

Consulta els cursos del segon quadrimestre 2023-2024

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL) de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha programat diversos cursos de valencià per al segon quadrimestre del curs 2023-2024. 

La finalitat d'aquests cursos és ajudar a la formació en valencià, tant per als qui volen millorar el seu coneixement com per a començar a aprendre'l. Així mateix, són adequats per a preparar-se per a les proves d'acreditació de les universitats (CIEACOVA), de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) i altres institucions.

A més dels cursos per videoconferència i en línia, al Campus de Gandia s'han organitzat cursos semipresencials dels nivells C1 i C2. Aquests cursos semipresencials de 60 hores de duració (40 de manera presencial i 20 a distància) estan dirigits a estudiants, PAS i PDI de la UPV i públic en general. I s'impartiran entre el 19 de febrer i el 15 de maig de 2024. 

Per altra banda, i com a novetat, l'alumnat matriculat en els cursos de B2, C1 i C2 podrà inscriure's de manera gratuïta en la convocatòria de maig-juny de 2024 de les proves d'acreditació de coneixements de valencià que organitza la UPV, sempre que hagen obtingut el certificat d'aprofitament del curs en valencià en el qual s'ha matriculat. 

Inscripció oberta fins al 12 de febrer, en l'enllaç de la taula de cursos, punxant sobre el nom del curs, tenint en compte la modalitat i l'horari en el qual s'imparteix.

(01/02/2024)



EMAS upv