- -
UPV
 

Coneix la nova pāgina web de l’IGIC

Coneix la nova pāgina web de l’IGIC

Actualitat científica, projectes, serveis R+D+i…

L'Institut per a la Gestió Integrada de Zones Costaneres (IGIC) de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha estrenat nova pàgina web institucional. Com ha declarat el director de l’IGIC, Jaime Lloret, “aquesta plataforma és un pas cap endavant en la nostra missió de promoure la gestió sostenible de les zones costaneres”.

La web de l’GIC compta ara amb un disseny més modern. També, amb una interfície visualment atractiva i flexible, amb la finalitat de facilitar tant a l'usuari intern com a l'extern a l'institut l'accés a la informació. Segons Jaime Lloret, “esperem que aquesta nova web siga un recurs valuós per a la comunitat científica, les autoritats locals i la societat en general”.

Des de la pàgina principal de la nova web de l’institut pot accedir-se als projectes en els quals participa el personal investigador, a les publicacions recents, col·laboracions i oportunitats de participació. A més, es proporciona informació detallada sobre les diferents línies d'investigació o els serveis d’R+D+i de l’IGIC. Així mateix, permet seguir l'actualitat científica publicada en el blog UPV Gandia Ciència. En aquest canal comparteixen notícies d'interés científic i tecnològic, congressos i activitats de divulgació científica. 

D'altra banda, des de la nova web -disponible en espanyol, valencià i anglés- pot consultar-se el Programa de Doctorat en Ciència i Tecnologia Marina i Costanera. Aquest programa, que ofereix l'Escola de Doctorat de la UPV i que s'imparteix des del Campus de Gandia, és gestionat per una comissió acadèmica integrada per personal expert i investigador de l’IGIC, així com de científics pertanyents a altres estructures investigadores de la UPV. 

Sol·licita informació sobre el programa de doctorat en doctor.costera@upv.es i consulta la nova pàgina web de l'Institut per a la Gestió Integrada de Zones Costaneres en https://igic.webs.upv.es.

(29/12/2023)



EMAS upv